Μια ευχάριστη έκπληξη ετοίμασε για το 2020 η Rihanna για όλες τις θαυμάστριές του beauty brand της, το οποίο διαρκώς μεγαλώνει και βρίσκεται ανάμεσα στις top προτιμήσεις τους. Μετά τη makeup-  free φωτογραφία της στο Instagram, με την οποία προέτρεψε όλες τις γυναίκες να αγαπήσουν τις ατέλειές τους, είτε λέγονται σπυράκια είτε όχι, η διάσημη τραγουδίστρια και επιχειρηματίας του χώρου της ομορφιάς, ανακοίνωσε μέσα από το λογαριασμό της ότι ο οίκος Fenty Beauty ετοιμάζεται να λανσάρει την πρώτη του ever μάσκαρα!

Φυσικά, αυτό το beauty νέο προκάλεσε τεράστιο ενθουσιασμό στους followers της και κυρίως στις γυναίκες που έχουν λατρέψει τα προϊόντα του brand.  Η εν λόγω μάσκαρα λέγεται, όπως αποκάλυψε, Full Frontal Mascara και πρόκειται να κυκλοφορήσει επίσημα στις 16 Ιανουαρίου στο online store του brand. Πρόκειται για ένα προϊόν με πολύ έντονο μαύρο χρώμα, που χάρη στην ειδικά σχεδιασμένη του φόρμουλα θα χαρίζει ένα super wow αποτέλεσμα στις βλεφαρίδες με μεγάλη διάρκεια, ενώ αντέχει τόσο το νερό όσο και τον ιδρώτα.

Η ιδιαιτερότητά της μάσκαρα αυτής κρύβεται στο πρωτοποριακό βουρτσάκι που ονομάζεται «flat-to-fat», καθώς η μια του πλευρά είναι πιο παχιά, ώστε να μπορεί κάθε γυναίκα να παίρνει μεγαλύτερη ποσότητα προϊόντος και να τονίζει τις βλεφαρίδες της στη στιγμή. Η άλλη μεριά από το βουρτσάκι είναι φλατ, ώστε να εξυπηρετεί στο διαχωρισμό των βλεφαρίδων και να τους προσφέρει ομορφότερο καμπυλωτό σχήμα. Σύμφωνα με το ίδιο το brand, είναι η απόλυτη μάσκαρα που τα κάνει όλα, μιας και έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να μπορείς να προβάλλει μια γυναίκα το πιο σαγηνευτικό της βλέμμα.

Εμείς ανυπομονούμε να έρθει στην Ελλάδα και αν κρίνουμε από την ambassador της Full Frontal Mascara, η τελική εικόνα που προσφέρει είναι εξαιρετική!