Η ηθοποιός Zoey Deutch καταφέρνει να μαγνητίζει με ένα της μόνο βλέμμα τον φωτογραφικό φακό. Αν και μόλις 25 ετών, απολαμβάνει την επιτυχία και την αναγνωρισιμότητα που της χάρισαν οι ρόλοι της, όπως αυτός της Infinity Jackson στη σειρά The Politician, ενώ έχει εξελιχθεί σε ένα από τα κορυφαία beauty icons της γενιάς της.

Το κομψό στιλ της αλλά και η φυσική της ομορφιά την κάνουν να ξεχωρίζει. Η ίδια έχει παραδεχθεί ότι όταν ήταν στην εφηβεία, αντιμετώπισε προβλήματα ακμής τα οποία κατάφερε να ξεπεράσει χάρη σε μια skincare ρουτίνα που ακολουθεί πιστά, προκειμένου να διατηρήσει την επιδερμίδα της λαμπερή και υγιή.

Ένα από τα προϊόντα που βρίσκονται πάντοτε στο νεσεσέρ της είναι το μυστικό της για φωτεινό βλέμμα, απαλλαγμένο από ρυτίδες, μαύρους κύκλους, πρήξιμο και άλλα σημάδια κούρασης. Το συγκεκριμένο προϊόν το χρησιμοποιούν μάλιστα πολλοί celebrity makeup artists γιατί το θεωρούν πολύ αποτελεσματικό και έτσι εκείνη έχει πολλούς λόγους να το εμπιστεύεται. Κάθε πρωί και βράδυ η Zoey Deutch εφαρμόζει στην περιοχή των ματιών μικρή ποσότητα από την κρέμα ματιών The Eye Concentrate της La Mer και έπειτα κάνει ελαφρύ μασάζ για να αυξήσει την μικροκυκλοφορία. Η κρέμα αυτή έχει νέα ενισχυμένη σύνθεση με επιπλέον ποσότητα Miracle Broth και σύμφωνα με την ηθοποιό τα αποτελέσματα είναι θεαματικά. Κάνει άμεσα πιο λεία, πιο φωτεινή, πιο σφριγηλή την επιδερμίδα στην περιοχή των ματιών.