Ορισμένες φορές είναι πραγματικά πολύ δύσκολο να επιλέξεις χρώμα και σχέδιο για το μανικιούρ σου. Κλείνεις το ραντεβού σου, κάθεσαι αναπαυτικά στην καρέκλα και μόλις ρίξεις μια ματιά στο δειγματολόγιο, συνειδητοποιείς πως έχεις ήδη απορρίψει την αρχική ιδέα που είχες στο μυαλό σου.  Για να μην σου συμβεί το ίδιο την περίοδο των γιορτών και επειδή οι μέρες πλησιάζουν και υπάρχει πιθανότητα να βρεθείς ξανά στη δύσκολη αυτή θέση, έχω να σου προτείνω ένα μανικιούρ Haute-Couture, που όχι μόνο δεν θα σε απογοητεύσει, αλλά χάρη στα χρώματά του, την κομψότητα και τη διακριτικότητα που το χαρακτηρίζουν, μπορεί να ταιριάξει άψογα με το LBD ή αλλιώς το μικρό, μαύρο φόρεμα που θα φορέσεις, σαφέστατα όμως και με οποιοδήποτε άλλο look.

Εμπνευσμένο από τον θρυλικό οίκο υψηλής ραπτικής, Chanel και πιο συγκεκριμένα από τα χρώματα που έχουν τα κοσμήματά του, το συνδυασμό μαύρου και χρυσού, όπως θα δεις και στα παρακάτω σκουλαρίκια, αυτό το μανικιούρ υπόσχεται να τραβήξει τα βλέμματα όλων.

chanel.com

Μπορείς να δημιουργήσεις αυτό το nail art ακόμα και μόνη, στο σπίτι, αρκεί να έχεις ένα base coat, ένα διάφανο ή γαλακτερό μανό, ένα μαύρο μανό και χρυσά studs. Στην ουσία, αφού απλώσεις το base coat και το διάφανο ή γαλακτερό μανό στα νύχια σου, δημιουργείς μια αλυσίδα που μοιάζει με μισοφέγγαρο από τη βάση των νυχιών και προς τα πάνω. Μην ξεχάσεις το top coat που θα χαρίσει στο μανικιούρ σου μεγαλύτερη διάρκεια και θα σταθεροποιήσει τα studs.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below