Το αγαπημένο posh girl, από την πρώτη στιγμή του lockdown στην Μεγάλη Βρετανία μέχρι και σήμερα, περνά τον ελεύθερο χρόνο της, δημοσιεύοντας πολλά από τα beauty tips της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, προκειμένου να μοιραστεί όλες τις γνώσεις της επάνω στο κομμάτι «ομορφιά» με τις θαυμάστριές της. Ωστόσο, σε ένα από τα τελευταία της βίντεο, οι followers παρατήρησαν μια εντυπωσιακή αλλαγή στα μαλλιά της, η οποία αποτελεί την απόλυτη πρόταση για την φετινή καλοκαιρινή σεζόν.

Από καστανή, η Victoria Beckham είναι πλέον καστανόξανθη. Συγκεκριμένα, η διάσημη σχεδιάστρια μόδας «υιοθέτησε» ένα sun-kissed look, με ξανθές ανταύγειες, οι οποίες έχουν δημιουργηθεί με τέτοιο τρόπο, ώστε «δένουν» ομαλά με το προηγούμενο χρώμα που είχαν τα μαλλιά της και το αποτέλεσμα μοιάζει άκρως φυσικό. Σαν να αυτά να έχουν κάπως φωτιστεί και ξεθωριάσει από το φως του ήλιου.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

Στο βίντεο που δημοσίευσε, η Victoria Beckham παραδέχτηκε ότι έχει εκτεθεί αρκετά στον ήλιο κατά το διάστημα του lockdown, για το λόγο αυτό και η επιδερμίδα της φαίνεται ηλιοκαμένη.

Οι θαυμαστές της ενθουσιάστηκαν πολύ με την αλλαγή στα μαλλιά της και έσπευσαν να της το εκφράσουν μέσα από τα σχόλια που άφησαν κάτω από το post.

Αν ψάχνεις κι εσύ μια αλλαγή για τα μαλλιά σου αυτό το καλοκαίρι, η Victoria Beckham είναι αναμφίβολα μια καλή έμπνευση!

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below