Ολο το προηγούμενο διάστημα, η Kim Kardashian φρόντισε να απασχολεί τους θαυμαστές της στο Instagram, δημοσιεύοντας διάφορες στιγμές από την καθημερινότητά της στο σπίτι, αλλά μοιράστηκε και κάποιες επαγγελματικές της φωτογραφίες, που έχουν τραβηχτεί πριν από την καραντίνα. Σε μια από αυτές, η διάσημη τηλεπερσόνα και επιχειρηματίας ποζάρει με το πιο πρωτότυπο και ταυτόχρονα stylish σχέδιο στα μαλλιά. Πρόκειται για ένα animal print ή καλύτερα snake print το οποίο δημιουργήθηκε στα μακριά μαλλιά της για τις ανάγκες φωτογράφισης.

View this post on Instagram

Venomousss

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

H Kim Kardashian “ξαναχτύπησε” με μια ακόμη εκδοχή του συγκεκριμένου look, με μια νυχτερινή λήψη σε παραλία, στην οποία ποζάρει με ξανθά πλέον μαλλιά και ένα fishnet print στα μαλλιά, δηλαδή ένα σχέδιο που θυμίζει δίχτυ.

View this post on Instagram

sandy fishnet print hair on the beach late night

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Οι περισσότεροι και κυρίως οι γυναίκες στις οποίες κέντρισε το ενδιαφέρον, πίστευαν πως πρόκειται για photoshop στα μαλλιά της Kim Kardashian, τελικά όμως, πίσω από αυτό το look κρύβεται ο hairstylist Chris Appleton. Χάρη σε μια τεχνική που εφάρμοσε, κατάφερε να χρωματίσει με βαφή σε μορφή σπρέι, μόνο ορισμένα σημεία στα μαλλιά της τηλεπερσόνας, πετυχαίνοντας ένα μοναδικό εφέ, το οποίο είναι πολύ πιθανό να το δούμε να “φοριέται” σύντομα από πολλά it girls!