Ο άνδρας φοράει το άρωμά του. Δεν τον φοράει. Μια φράση που δεν έχει ιδιαίτερη λογική, αλλά περιέχει μπόλικη αλήθεια, αφού πρέπει να σου πηγαίνει για να μπορέσεις να το υποστηρίξεις.
Το άρωμα -ειδικά για τον άνδρα- είναι μια επένδυση στο χρόνο αφού σε βοηθά να ανασύρεις μνήμες, να αφιπνύσει ένστικτα και να δημιουργήσει στιγμές.
Ο κόσμος της μόδας για κάποιο δικό του λόγο λατρεύει τα παράξενα και άκρως εκφραστικά πρόσωπα, μια ξεκάθαρα τέτοια περίπτωση είναι και αυτή του ηθοποιού Γκασπάρ Ουλιέλ. Ποιος δεν λάτρεψε την κινηματογραφική εμφάνιση του Ουλιέλ, όταν υποδύθηκε τον Ιβ Σεν Λοράν για το φιλμ τού Μπερτράν Μπονελό. Τώρα ο Γάλλος ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του ανδρικού αρώματος Bleu του οίκου Chanel. Έτσι το αγόρι σου μπορεί με ένα “φσουτ” να αποκτήσει ένα κοινό με τον Γάλλο γοητευτικό ηθοποιό.

Πρόκειτα για ένα , φρέσκο, καθαρό, βαθιά αισθησιακό, μια δήλωση υπογραφή στην αποφασιστικότητα και την επιθυμία, ένα ξυλώδες άρωμα με ένα εξαιρετικό μείγμα εσπεριδοειδών, με περγαμόνο, κίτρο, γκρέϋπφρουτ, τζιντζερ, γιασεμί, μέντα, κέδρο και σανδαλόξυλο.

Δες το φιλμ και ίσως σε εμπνεύσει

Λίγα trivia για το μονόλεπτο ταινιάκι
Ο Ουλιέλ είχε πρωταγωνιστήσει και στο παρελθόν σε διαφημιστικό spot του ίδιου αρώματος.
Το 2010, ένα αντίστοιχο βίντεο που έφερε την υπογραφή Μάρτιν Σκορσέζε, ενώ το φετινό το έχει σκηνοθετήσει ο Τζέιμς Γκρέι.