Η δροσιά και ο αισθησιασμός ενός αρώματος χορογραφούνται στο 5ο film που ολοκληρώνει τη δημιουργική ένωση των Βασίλη Κεκάτου και Αντώνη Φωνιαδάκη για την Korres. Το άρωμα ενώνει ανθρώπους, συναισθήματα, σκέψεις, στιγμές. Το άρωμα Korres ένωσε δύο αναγνωρισμένους δημιουργούς για πρώτη φορά, τον βραβευμένο με Χρυσό Φοίνικα σκηνοθέτη, Βασίλη Κεκάτο, και τον διεθνώς καταξιωμένο και πολυβραβευμένο χορογράφο, Αντώνη Φωνιαδάκη. Πέντε κινηματογραφικές στιγμές που αφηγήθηκαν τις σκέψεις που τους «ξύπνησαν» οι αρωματικές νότες των νέων Korres Eau De Toilette.

Τo Cashmere Kumquat γίνεται η αφετηρία για το πέμπτο και τελευταίο film των δύο. Δροσιά, φρεσκάδα που ενώνεται με τη γενναιόδωρη αίσθηση του cashmere σα νωχελικές κινήσεις δύο κοριτσιών που μπερδεύονται σε μία ανορθόδοξη αγκαλιά σε ένα επιβλητικό μαρμάρινο φόντο. Ένα συναίσθημα δυνατό, όπως το ερμήνευσε το «βλέμμα» του Βασίλη Κεκάτου, «πέφτοντας» στο χορογραφημένο διάλογο που ενορχήστρωσε ο Αντώνης Φωνιαδάκης.

Καθώς το φως διαπερνά το διάφανο καφέ γυάλινο μπουκάλι, οι σκιές και οι κεχριμπαρένιες αντανακλάσεις σα να συνθέτουν τη δική τους χορογραφία, καθηλωτική για τη ματιά του παρατηρητή. Minimal σχεδίαση, στρογυλλεμένες άκρες, στοιχεία που παραπέμπουν σε περιβάλλον εργαστηρίου, σε ένα μπουκάλι με αναφορές σε μία άλλη εποχή. Ωδή στη διαχρονική ποιότητα της απλότητας. Αίσθηση τυλιγμένη σε ένα ολόλευκο κουτί που αφηγείται την ιστορία κάθε αρώματος Korres μέσα από τις νότες του. Μπουκάλια που κλείνουν τοπία, όνειρα, συναισθήματα, εικόνες από γυμνά χέρια, βαθιές ρίζες στη γη, ανοιχτές θάλασσες και επιβλητικά βουνά – η γοητεία του απλού και ουσιαστικού, η ευγένεια της φυσικής ομορφιάς. Μία συλλογή αρωμάτων που ενώνει ανθρώπους, συναισθήματα, σκέψεις, στιγμές.

Το άρωμα Cashmere Kumquat

Cashmere: Η απαλή, ζεστή, γενναιόδωρη αίσθηση του κασμίρ έχει εκθειαστεί στους αιώνες -ήδη από τον 3ο αιώνα π.Χ. Συνώνυμο της πολυτέλειας προσδίδει μια αισθησιακή προσέγγιση σε αυτό το άρωμα. Κουμκουάτ: Με φωτεινό πορτοκαλί χρώμα που συμβολίζει την ευημερία, το κουμκουάτ με το γλυκόπικρο άρωμά του προκαλεί θετικά συναισθήματα, θυμίζοντας το πρώτο αεράκι στους ανθισμένους ελαιώνες της Μεσογείου. Βανίλια: Σπόροι τροπικών αναρριχητικών φυτών με την ομορφιά της ορχιδέας. Η βανίλια θεωρείται ότι ενεργοποιεί τις αισθήσεις και ανασύρει όνειρα αγάπης. Ένα μεγαλειώδες συστατικό με διακριτικά γλυκό, σαγηνευτικό άρωμα, που ανέκαθεν το συνόδευε η φήμη ενός από τα ισχυρά αφροδισιακά της φύσης.

Θα βρεις το Cashmere Kumquat και τα υπόλοιπα αρώματα της Korres στα φαρμακεία.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below