«Όλο αυτό το διάστημα που είμαστε καθηλωμένοι σε ένα μέρος, οι αναμνήσεις μας έχουν γίνει ιδιαίτερα ζωντανές –και αυτό που αναπολώ πιο συχνά είναι τα ταξίδια. Πίσω από τη φυσική έννοια των χώρων, αυτή η ιδέα της κίνησης-των ταξιδιών, του να βρίσκεσαι καθοδόν για κάπου-είναι κάτι που πραγματικά μου λείπει. Το κενό που υπάρχει ανάμεσα στους τόπους: αυτό ήθελα να αιχμαλωτίσω», εξηγεί ο Ben Gorham, Creative Director & Founder της  Byredo.

Δημιουργημένο σε μια περίοδο όπου όλος ο κόσμος βρίσκεται σε στασιμότητα, το Open Sky εκφράζει ένα μεταφυσικό φόρο τιμής στην εμπειρία του ταξιδιού: μια «απόσταξη» του ίδιου του ταξιδιού, φορτισμένη με προσμονή. Εξερευνώντας το κενό ανάμεσα στην αναχώρηση και τον προορισμό, και την αφηρημένη αύρα ενός ατέρμονου ορίζοντα, το Open Sky είναι ένα άρωμα που δεν υπάρχει ούτε εδώ ούτε εκεί-αντίθετα, είναι μια ωδή στο «ανάμεσα».

Μέσα από ζωηρό πόμελο τυλιγμένο σε φύλλα κάνναβης, ο ηλεκτρισμός της προσδοκίας ανεβαίνει ξανά. Ένα σαγηνευτικό υπόγειο ρεύμα-το πικάντικο μαύρο πιπέρι, ο ξυλώδης ρομαντισμός του palo santo, η μεθυστική αύρα του βετιβέρ- χαρίζει μια υπερβατική διάσταση στο αναζωογονητικό στοιχείο του εσπεριδοειδούς. Ένα συλλεκτικό μείγμα, χωρίς όρια, που δημιουργήθηκε για να προκαλέσει απεριόριστες πιθανότητες.

Τα προϊόντα Byredo διατίθενται αποκλειστικά στα attica Golden Hall και City Link, καθώς και στο atticadps.gr.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below