Γοητεία, ρομαντισμός και αίγλη από τον καλλιτεχνικό χώρο είχε το show του οίκου Miu Miu, που έλαβε χώρα χθες στο Παρίσι. Για την τελευταία ημέρα της Εβδομάδας Μόδας στην πρωτεύουσα του Φωτός, η σχεδιάστρια Miuccia Prada με τη βοήθεια της Katie Grand, γέμισε την πασαρέλα με εντυπωσιακές δημιουργίες από τη νέα Ready – To – Wear συλλογή για τη σεζόν Φθινόπωρο 2020, τις οποίες φόρεσαν όχι μόνο διάσημα μοντέλα, αλλά και celebrities, όπως η 16χρονη ηθοποιός Storm Reid, η κόρη του Jude Law, Iris, η οποία εμφανίστηκε με μια δημιουργία με διαφάνεια αλλά και η ποπ τραγουδίστρια Rita Ora, η οποία είναι μια από τις μεγαλύτερες θαυμάστριες του οίκου.

Πέρα από τα κομψά σύνολα, εκείνο που ξεχώρισε στην πασαρέλα ήταν το «undone curls» χτένισμα, που επιμελήθηκε ο μαέστρος των μαλλιών, Guido Palau, αντλώντας έμπνευση από ηρωίδες του Alfred Hitchcock, όπως τη Marlene Dietrich στο  Stage Fright  και την Tallulah Bankhead στο Lifeboat. Η τελική εικόνα που έδωσε είχε το εξής χαρακτηριστικό: Από μπροστά το χτένισμα έμοιαζε βραδινό, σαν ένα party look, ενώ από την πίσω πλευρά ήταν αυστηρό και business like.

View this post on Instagram

@miumiu AW20 @pumarose #HairByGuido for @redken #Makeup @patmcgrathreal #Stylist @kegrand #Casting @bitton

A post shared by Guido Palau (@guidopalau) on

Ανάμεσα στα μοντέλα που εμφανίστηκαν με το «undone curls» χτένισμα ήταν και η Gigi Hadid. Όσο για την επιλογή στο μακιγιάζ που ολοκλήρωσε τα looks, η Pat McGrath έδωσε έμφαση στα μάτια, δημιουργώντας ένα δραματικό eye makeup που ταίριαζε στο σχήμα των ματιών κάθε μοντέλου και τόνιζε το βλέμμα. Για παράδειγμα, είδαμε ένα feline flick, ένα διπλό flick στην Kaia Gerber, ενώ σε άλλα μοντέλα όπως στην Bella Hadid εφαρμόστηκε και έντονη, σιέλ σκιά ματιών.

splashnews.com