Θεωρείται πως είναι ένα από τα πιο must χτενίσματα του καλοκαιριού, ωστόσο το beach wave look μπορεί να δώσει μια πολύ σέξι πινελιά στην εμφάνισή σου όλο το χρόνο και να σε βγάλει από τη δύσκολη θέση εκείνες τις ημέρες, που δεν έχεις και τόσο μεγάλη έμπνευση.

Ο τρόπος για να το δημιουργήσεις μέχρι τώρα ήταν ένας και αναφέρομαι στο salt spray, ένα προϊόν για χαλαρούς κυματισμούς στα μαλλιά. Όμως, σύμφωνα με μια νέα εκδοχή και πιο συγκεκριμένα με την άποψη της Elenas Doukas, head designer του Garrett, το προϊόν αυτό κάνει τα μαλλιά να δείχνουν πολύ ξηρά και δεν τους δίνει καθόλου κίνηση και χαλαρότητα.

Η εναλλακτική στο salt spray είναι όπως λέει η ίδια, ένα ποτήρι σαμπάνια ή αφρώδες κρασί. Ναι, ναι! Πολύ καλά διάβασες. 2-3 κουταλιές από αυτά τα ποτά αρκούν για να ψεκάσεις τα μαλλιά σου και να αποκτήσεις το σέξι χτένισμα που θέλεις. Επίσης, μπορείς να συνδυάσεις το αφρώδες κρασί ή τη σαμπάνια με ένα αιθέριο έλαιο με διακριτικό άρωμα.

«Το salt spray ποτέ δεν είχε νόημα για εμένα. Από την άλλη το αλκοόλ της σαμπάνιας είναι το ιδανικό συστατικό για ξεχωριστό αποτέλεσμα ξήρανσης των μαλλιών», λέει η Elena Doukas.