Ελβετικές Άλπεις. Ο ήλιος βυθίζεται χαμηλά στον ουρανό και οι ακτίνες του απλώνονται και αγγίζουν όλη την όψη του βουνού. Μία στιγμή που η ομορφιά επιβάλλεται και είναι αναμφισβήτητη, μία στιγμή γεμάτη μία ιδιαίτερη λάμψη που δεν θυμίζει καμία άλλη.

Αντλώντας έμπνευση από αυτή την φευγαλέα “χρυσή ώρα” στην καρδιά των Άλπεων, η La Prairie αποφάσισε να την αναδημιουργήσει και να τη μεταδώσει στην επιδερμίδα. Το πολύτιμο και σπάνιο συστατικό που μπορεί να μεταδώσει αυτή τη λάμψη είναι ένα: ο χρυσός.  Η απαράμιλλη απόχρωσή του οφείλεται στα ηλεκτρόνια που απορροφούν το μπλε φως και αντανακλούν το συμπληρωματικό κίτρινο φως ως ζεστό τόνο, παρόμοιο με αυτό που βρίσκεται σε ένα λαμπερό δέρμα.

Ωστόσο, η λάμψη του χρυσού δεν είναι μόνο ανακλαστική. Η ιδιαιτερότητα της επιφανειακής δομής του, καθιστά δυνατή την προσθήκη ενεργών συστατικών σε μικροσκοπικά στρογγυλά σωματίδια χρυσού . Αυτά τα δραστικά συστατικά στη συνέχεια, όταν αλληλεπιδρούν με το δέρμα, απελευθερώνονται από τα σωματίδια χρυσού με χρονικά ελεγχόμενο τρόπο, παρέχοντας μια σταθερή διάχυση, ιδιαίτερα κατάλληλη για το αποδυναμωμένο δέρμα.

Το δέρμα που είναι εύθραυστο, λεπτό, ξηρό, τραχύ και θαμπό, έχει έλλειψη σε θρεπτικά συστατικά. Τόσο οι περιβαλλοντικές συνθήκες όσο και οι φυσιολογικές βιολογικές αλλαγές μπορούν να συμβάλουν σε αυτήν την εύθραυστη κατάσταση. Όταν το δέρμα αποδυναμώνεται, γίνεται λιγότερο δεκτικό στα θρεπτικά συστατικά, οδηγώντας σε επιβράδυνση των διαδικασιών ανανέωσης.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

Τη λύση σε ακριβώς αυτό το πρόβλημα δίνει η La Prairie με το νέο και αποκλειστικό Pure Gold Diffusion System, σχεδιασμένο να παρέχει άμεση λάμψη και συνεχή τροφοδότηση δύο βασικών συστατικών αναπλήρωσης για να αντισταθμίσει την απώλεια δεκτικότητας του δέρματος.

Η συλλογή Pure Gold αποτελείται από τρία προϊόντα, όλα εμπλουτισμένες με το Pure Gold Diffusion System. Το Pure Gold Radiance Concentrate είναι ένας πλούσιος ορός, που παρέχει άμεσα και μακροπρόθεσμα οφέλη στο δέρμα για μια μοναδική λάμψη. Η σύνθεση του έχει σχεδιαστεί για να εξομαλύνει το δέρμα και να τελειοποιήσει την υφή του, να αναζωογονήσει την εμφάνισή του και να βοηθήσει στην ομοιόμορφη απόχρωση του δέρματος. Η Pure Gold Radiance Eye Cream φροντίζει την περιοχή των ματιών, αφήνοντάς της αμέσως πιο φωτεινή και βαθιά ενυδατωμένη, ενώ η πλούσια, πολυτελής ενυδατική κρέμα Pure Gold Radiance Cream αναγεννά την επιδερμίδα με τη λάμψη καθαρού χρυσού, επιστρέφοντας μια λάμψη στο δέρμα που έχει χαθεί με την πάροδο του χρόνου.

Και οι τρεις δημιουργίες της συλλογής Pure Gold έχουν ένα διακριτικό άρωμα, που έχει σχεδιαστεί για να αποτυπώσει το μοναδικό άρωμα των Ελβετικών βουνών: το σούρουπο.

Κλείνοντας, ο πολυτελής οίκος δεσμεύεται να διατηρήσει τον φυσικό πλούτο της γενέτειράς της, της Ελβετίας. Με την πληθώρα τεράστιων λιμνών, η Ελβετία είναι μια χώρα γεμάτη κρυστάλλινα νερά συνώνυμη με την καθαρότητα, την ποιότητα και την ομορφιά. Είναι επίσης η χώρα των τεράστιων αλπικών παγετώνων, οι οποίοι επηρεάζονται ιδιαίτερα από την κλιματική αλλαγή καθώς είναι μάρτυρες των επιπτώσεων της υπερθέρμανσης του πλανήτη- και των επιπτώσεων του χρόνου. Με την αγάπη για το περιβάλλον και τη γενέτειρά της και ευγνώμων για την έμπνευση που παρέχει, η La Prairie επέλεξε να γίνει συνεχής προστάτης του τμήματος Glaciology του Πανεπιστημίου ETH Ζυρίχης για να εφαρμόσει ένα διαχρονικό όραμα στη δέσμευσή της να υποστηρίξει την έρευνα που σχετίζεται με τους παγετώνες και διεξάγεται στο νούμερο ένα πανεπιστήμιο της Ηπειρωτικής Ευρώπης.