Είναι κοινό μυστικό: για να έχουμε μία υγιή και όμορφη επιδερμίδα η καθημερινή φροντίδα είναι απαραίτητη. Ξεκινώντας από τον καλό καθαρισμό και την τόνωση του προσώπου, τα προϊόντα που θα χρησιμοποιήσουμε στη συνέχεια είναι σημαντικό να προσφέρουν στην επιδερμίδα την υγρασία και όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται ώστε να παραμένει ελαστική, σφριγηλή και λαμπερή.

Δική μας πρόταση και αγαπημένη επιλογή σαν πρώτο βήμα αποτελεί ο νο1 αντιγηραντικός ορός περιποίησης με την υπογραφή της Shiseido, Ultimune. Έχοντας ήδη καταφέρει να κερδίσει πάνω από 200 βραβεία ομορφιάς και να αγαπηθεί από εκατομμύρια γυναίκες ανά τον κόσμο από την στιγμή της κυκλοφορίας του, τώρα κυκλοφορεί με νέα σύνθεση, ανανεωμένος και ακόμα πιο ισχυρός, χάρη στην καινοτομία αντιγήρανσης Lifeblood.

Βασισμένη σε περισσότερα από 25 χρόνια επιστημονικής έρευνας, η τεχνολογία ImuGenerationRED που διαθέτει το Lifeblood συνδέει την εσωτερική αμυντική δύναμη του δέρματος με τον σφυγμό της ζωτικής ροής για να φέρει την επιδερμίδα στην ιδανική της κατάσταση. Η ορατά πιο υγιής, δυνατή και γεμάτη ζωντάνια επιδερμίδα, συνοδεύεται από την εμπειρία της απόλυτης αίσθησης ενυδάτωσης και απαλότητας. Η πλούσια, δροσερή και ευχάριστη υφή του ορού Ultimune απορροφάται άμεσα, αφήνοντας στην επιδερμίδα μετά την εφαρμογή, μια μεταξένια αίσθηση και μοναδική λάμψη.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό που πρέπει να γνωρίζετε είναι πως, εκτός από την ισχυρή αντιγηραντική του δράση, ο ορός ενισχύει ακόμα περισσότερο τα οφέλη των προϊόντων που ακολουθούν στη ρουτίνα της περιποίησης, κάνοντάς την ακόμα πιο αποτελεσματική. Η υφή και όψη της επιδερμίδας βελτιώνεται άμεσα και μέρα με τη μέρα δείχνει πιο λαμπερή και υγιής.

Το Ultimune μπορεί να συνδυαστεί με όποια ενυδατική ή αντιγηραντική κρέμα προσώπου επιλέξετε, ανάλογα με τον τύπο επιδερμίδας, την ηλικία και τις ανάγκες σας, αυξάνοντας τα οφέλη της. Εμείς ξεχωρίζουμε τον συνδυασμό του ορού με την Vital Perfection Uplifting and Firming Cream της Shiseido, καθώς προσφέρει ολιστική αντιγήρανση.

Η Μαρία Ναυπλιώτου, πρέσβειρα ομορφιάς της Shiseido στην Ελλάδα, χρησιμοποιεί κι εκείνη συστηματικά το Ultimune ως πρώτο βήμα στην καθημερινή φροντίδα της επιδερμίδας της.

Η αγαπημένη ηθοποιός από την Ισπανία και γνωστή για το ρόλο της Tokyo στη σειρά Casa de Papel, Ursula Corbero, είναι η νέα Global Ambassador της Shiseido και η βασική πρωταγωνίστρια της καμπάνιας του νέου Ultimune. Στόχος της έχει να ενδυναμώσει τους ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο αναδεικνύοντας την δύναμη της εσωτερικής ομορφιάς που μπορεί και αλλάζει την κοινωνία προς το καλύτερο.

Η ίδια δηλώνει πως “Η ομορφιά πηγάζει από την θετική διάθεση. Είναι μια αίσθηση ενέργειας, μια αίσθηση ζωντάνιας. Αν επιθυμείτε κάτι πολύ, πρέπει να το προσπαθήσετε. Αν κάνετε λάθος, θυμηθείτε ότι η ζωή δεν είναι τέλεια. Άλλωστε η ομορφιά δεν είναι τέλεια”.

Η ομορφιά σίγουρα δεν είναι τέλεια, αλλά ο ορός Ultimune σίγουρα κάνει την επιδερμίδα μας να πλησιάζει την τελειότητα.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below