Συγκεντρώνει περισσότερες από 122 χιλιάδες προβολές στο Instagram κι όχι άδικα, αφού το συγκεκριμένο μανικιούρ είναι ό,τι πιο εντυπωσιακό έχω δει σε σκούρο χρώμα, μετά τις ευφάνταστες δημιουργίες των nail artists που πρωταγωνίστησαν την περίοδο των Χριστουγέννων. Λέγεται «galaxy nails» και πίσω από αυτή την έμπνευση κρύβεται η nail artist Violetta, από τη Βαρκελώνη.

Η τεχνική που χρησιμοποιεί για να πετύχει αυτό το αποτέλεσμα είναι το μαγνητικό βερνίκι, το οποίο μοιάζει με  όλα τα άλλα, μόνο που περιέχει μικροσκοπικά σωματίδια μετάλλων που ενεργοποιούνται όταν ένας μικρός μαγνητικός δίσκος κρατιέται πάνω από το χρώμα -ενώ αυτό ακόμα είναι νωπό- χωρίς να το αγγίζει.

Με τον τρόπο αυτό, ανάλογα με το πού τοποθετείται ο μαγνητικός δίσκος, η nail artist μετακινεί τα σωματίδια και χαρίζει στα νύχια ένα γαλαξιακό αποτέλεσμα με λάμψη που υπνωτίζει, ενώ σε κάθε κίνηση των δαχτύλων το χρώμα φαίνεται σαν να αλλάζει (από πιο έντονο μπλε σε πιο ανοιχτό και το ανάποδο) ανάλογα βέβαια και με το φως.

View this post on Instagram

Hypnotizing 💅🏼

A post shared by Violetta (@yeswhatnails) on

Το συγκεκριμένο μανικιούρ αποτελεί μια πρακτική και κομψή εναλλακτική λύση για σένα που λατρεύεις το σκούρο χρώμα στα νύχια, αλλά έχεις βαρεθεί το βουργουνδί ή το μαύρο.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below