Ο αγαπημένος οίκος υψηλής ραπτικής δημιουργεί πάντοτε beauty τάσεις, χαρίζοντας ένα ιδιαίτερο δώρο έτσι, στις γυναίκες που λατρεύουν την αισθητική του. Chic και πολύ πολύ όμορφο, το μανικιούρ που δημιουργήθηκε για το show του οίκου Chanel Métiers d’Art 2019-2020 είναι η μίνιμαλ πρόταση που αναζητούσες για τις γιορτές που πλησιάζουν.

Το μανικιούρ του συγκεκριμένου show υπέγραψε η nail artist, Jenny Longworth, η οποία μέσα από το ταλέντο και την τέχνη της, επανέφερε στο προσκήνιο το «less is more» ως προς το deco των νυχιών. Οι μικρές λεπτομέρειες είναι εκείνες που κάνουν τη διαφορά άλλωστε. Τα νύχια των supermodels που περπάτησαν στην πασαρέλα, ανάμεσά τους, η Kaia Gerber και η Gigi Hadid   είχαν στρογγυλεμένο σχήμα, βάφτηκαν στο λευκό της πέρλας και διακοσμήθηκαν με το διπλό C του οίκου, σε μικροσκοπικό μέγεθος.

SplashNews.com

Με την επιλογή της αυτή η nail artist, Jenny Longworth, προτείνει σε όλες τις γυναίκες να υιοθετήσουν τα logo nails που ήταν πολύ δημοφιλή τα περασμένα χρόνια, αλλά τώρα φαίνεται να κατακλύζουν και πάλι το Instagram.

splashnews.com

Η nail artist εμπνεύστηκε, όπως η ίδια δήλωσε, από την iconic σκάλα μέσα στο διάσημο haute couture salon του οίκου στο Παρίσι. Χρησιμοποίησε το λευκό της πέρλας για να προσδώσει ακόμα μεγαλύτερη θηλυκότητα στο look των supermodels και επέλεξε το διπλό C ως μνεία στους κώδικες και τα χαρακτηριστικά του οίκου, ειδικά μετά από τις προηγούμενες συλλογές που είδαν τον Karl Lagerfeld να αναζητά την έμπνευση στην Αίγυπτο και το Αμβούργο.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below