Η CHANEL σε προσκαλεί να ανακαλύψεις το νέο κεφάλαιο στο θρυλικό ταξίδι του πιο διάσημου αρώματος στον κόσμο, του No5, με πρωταγωνίστρια την Marion Cotillard, η οποία γίνεται για πρώτη φορά μούσα ενός αρώματος και μεταφέρει τους λάτρεις του γαλλικού οίκου στο μαγικό κόσμο του φεγγαριού.

Το νέο film μόλις κυκλοφόρησε και σε αυτό, το φεγγάρι είναι πολλά περισσότερα από ένα διακοσμητικό στοιχείο ή ένα εφέ. Είναι ένας χαρακτήρας, όπως αποφάσισε ο σκηνοθέτης Johan Renck. Συνδέεται με τη θηλυκότητα, το ουράνιο σώμα που είναι και συμβολίζει την ανανέωση. Η έμπνευση για αυτήν τη νέα καμπάνια ήταν μια ισχυρή ερωτευμένη γυναίκα, της οποίας η γοητεία ξετυλίγεται στη χαρά.

chanel

Μια μυστηριώδης γυναίκα, η βραβευμένη με Oscar ηθοποιός Marion Cotillard, ντυμένη με μια μαύρη κάπα, περπατάει σε μια γέφυρα του Παρισιού, σε ένα τοπίο γεμάτο από χιόνι, μια νύχτα με ολόγιομο φεγγάρι. Μπορεί να συμβεί οτιδήποτε. Ξαφνικά το πρόσωπο της γυναίκας φωτίζεται από την υπνωτική αντανάκλαση του ουράνιου σώματος που κοιτά επίμονα.

Και τότε βρίσκεται στο φεγγάρι! Φορώντας ένα καταπληκτικό φόρεμα που παραπέμπει σε αυτό που είχε φορέσει η ίδια η Gabrielle Chanel αντικρίζει έναν άντρα που την περιμένει. Οι εραστές αρχίζουν να περιστρέφονται με έντονο τρόπο σε ένα μοντέρνο χορό, για τον οποίο χρειάστηκαν πέντε μέρες εντατικών μαθημάτων υπό την επιμέλεια του Ryan Heffington.

chanel

Στο μαγικό σκηνικό, τα σώματα της Marion Cotillard και του παρτενέρ της ηλεκτρίζονται από το ουράνιο σώμα που πατούν.

chanel

Η νέα καμπάνια είναι ένας φόρος τιμής στην ιστορία του εμβληματικού No.5, ενώ μέσα από αυτήν η ομορφιά είναι ένα στοίχημα χαράς και ισότητας. Η ένωση των εραστών μετά τον υπέροχο χορό τους ενσαρκώνει ένα ιδανικό: έχει δημιουργηθεί για μια γυναίκα η οποία αγωνίζεται και βάζει τα δυνατά της για να πραγματοποιήσει όλα της τα όνειρα. Αυτή είναι η δύναμη του Chanel No.5!

Δες το ονειρικό φιλμ:

THE HOUSE OF CHANEL video:

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below