Το κλασικό γαλλικό μανικιούρ, με τη διάφανη ή γαλακτερή βάση, ήταν η top τάση για τα νύχια από το 2000 μέχρι το 2009. Οι περισσότερες γυναίκες το χαρακτήριζαν ως την πιο κομψή επιλογή, που έκανε τα άκρα να δείχνουν πολύ περιποιημένα. Στην πορεία, είδαμε ότι οι τάσεις που αναδείχθηκαν μέσα από τα μεγαλύτερα fashion shows των διάσημων brands έπαιξαν σημαντικό ρόλο και κατάφεραν για λίγο να το επισκιάσουν, όμως χάρη στη διαχρονική του αξία, το γαλλικό μανικιούρ επανέρχεται δυναμικά στο προσκήνιο.

Την προτίμησή του σε αυτό έδειξε πρόσφατα και η διάσημη τραγουδίστρια Dua Lipa. Η νεαρή έκανε την απόπειρα να αναβαθμίσει την κλασική εκδοχή του γαλλικού μανικιούρ. Αφέθηκε στα χέρια της αγαπημένης της nail artist,  Kawajiri από την οποία ζήτησε ένα glam σχέδιο με glitter και στρας. Το αποτέλεσμα βέβαια δεν ήταν καθόλου μίνιμαλ. Η nail artist αφού δημιούργησε τη βάση για το γαλλικό μανικιούρ, εφάρμοσε ένα γαλακτερό βερνίκι νυχιών με έντονο glitter και στη συνέχεια διακόσμησε τη γραμμή όπου ξεκινά το λευκό χρώμα, με μικροσκοπικά κρύσταλλα.

Η nail artist δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες αλλά και βίντεο της Dua Lipa μέσα από τα οποία αποκάλυψε το nail art, ωστόσο θα μπορούσαμε να πούμε ότι αυτή η πρόταση για γαλλικό μανικιούρ είναι λίγο ξεπερασμένη…

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below