Ο αγαπημένος οίκος Christian Dior ξεχώρισε για άλλη μια φορά στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού, παρουσιάζοντας τη συγκλονιστική του συλλογή για τη σεζόν Autumn/Winter 2020.  Τη συλλογή υπέγραψε η Maria Grazia Chiuri η οποία εμπνεύστηκε από τα ’60s και ’70s.

Τις εμφανίσεις των μοντέλων στο catwalk του Jardin des Tuileries συμπλήρωσε το τολμηρό και δυναμικό μακιγιάζ ματιών, το οποίο επιμελήθηκε ο Creative και Image director του Christian Dior Makeup, Peter Philips, στόχος του οποίου ήταν αυτό να εκπέμπει το intellectual ύφος των 70s.

Ο makeup artist χρησιμοποίησε μαύρο eyeliner στα βλέφαρα και την κάτω γραμμή του ματιού, για να δημιουργήσει ένα έντονο αποτέλεσμα, ενώ προκειμένου αυτό να μοιάζει ταυτόχρονα φυσικό και να μην έχει καμία δόση sexiness, προτίμησε το στρογγυλεμένο τελείωμα στις άκρες.

Ωστόσο, το αποτέλεσμα ενισχύθηκε ακόμα περισσότερο με το τρικ που εφάρμοσε στα backstage, το οποίο μπορεί κάθε γυναίκα να εφαρμόσει κατά τη διάρκεια του μακιγιάζ των ματιών και να πετύχει έτσι ένα catwalk look από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ο Peter Philips χρησιμοποίησε δύο τύπους liner: Αρχικά, δημιούργησε μια γραμμή με ένα υγρό eyeliner και έπειτα, κάλυψε αυτή τη γραμμή εφαρμόζοντας ένα αδιάβροχο μολύβι ματιών. Με τον τρόπο αυτό εξασφάλισε διάρκεια στο μακιγιάζ των ματιών αλλά και ένταση στο χρώμα, διατήρησε το smudgy τελείωμα που ήθελε να πετύχει και επίσης, έκανε το look να μην μοιάζει τόσο αυστηρό.

Για το μακιγιάζ των ματιών των μοντέλων στο show του οίκου Dior χρησιμοποίησε πιο συγκεκριμένα:

Το  Diorshow On Stage Liquid Eyeliner

Το μαλακό μολύβι ματιών DIORSHOW KHÔL στην απόχρωση 099 Black

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below