Η περιοχή του λαιμού και του ντεκολτέ είναι αυτές που συχνά ξεχνούν οι γυναίκες όταν πρόκειται για την καθημερινή τους περιποίηση. Αυτό συμβαίνει μέχρι να βρουν το τέλειο προϊόν και να πεισθούν για την αποτελεσματικότητά του. Ένα από αυτά δοκιμάσαμε τη χρονιά που μας πέρασε και φυσικά δε δυσκολευτήκαμε καθόλου όταν ήρθε η ώρα των Prix d’Excellence de La Beauté να ψηφίσουμε το νέο Gel Σμίλευσης Λαιμού-Ντεκολτέ Μαύρη Πεύκη της Korres.

Από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε, η συλλογή Μαύρη Πεύκη της Korres για 3D ανόρθωση περιγράμματος και ολική σύσφιγξη κέρδισε τις εντυπώσεις. Η δημιουργία της βασίστηκε στην ανακάλυψη και καταγραφή της γήρανσης της δομής της ελαστίνης και της επίδρασής της στην τρισδιάστατη στήριξη της επιδερμίδας σε ένα αιωνόβιο δένδρο με μοναδική αντοχή, τη Μαύρη Πεύκη, και σε ένα καινοτόμο φυσικό δραστικό σύμπλεγμα αναδόμησης, το ElastiLift-3D™. Το νέο Gel Σμίλευσης Λαιμού-Ντεκολτέ περιέχει, επίσης, ένα ισχυρό σύστημα πέντε πεπτιδίων, για να ενισχύσει την ελαστικότητα και να μειώσει την εμφάνιση των ρυτίδων και γραμμών σε αυτά τα σημεία, χαρίζοντας λεία επιδερμίδα. Οι λόγοι αυτοί σε συνδυασμό με την ανάλαφρη και ευχάριστη υφή του που απορροφάται εύκολα μας έκαναν να ξεχωρίσουμε το προϊόν.

 

 

Tip:

Εφαρμόστε πρωί και βράδυ στην περιοχή του λαιμού και του ντεκολτέ με ελαφριές κινήσεις μασάζ από το ντεκολτέ προς το λαιμό και το πηγούνι.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below