Τα τελευταία δύο χρόνια και συγκεκριμένα από όταν μάθαμε ότι η Adele αποφάσισε να χωρίσει από το σύντροφό της Simon Konecki, έχουν μεσολαβήσει πολλά: Μία κανονική «μεταμόρφωση» της τραγουδίστριας, μία μετακόμιση από τη Βρετανία στις Η.Π.Α. και ένα σωρό φήμες για το πολυαναμενόμενο μουσικό come back της, δεδομένου του ότι στο παρελθόν έχει δηλώσει πως στις «σκοτεινές» περιόδους της ζωής της έχει γράψει μερικές από τις πιο μεγάλες επιτυχίες της.

Πέρα από όλα αυτά όμως και σύμφωνα με το ET, υπάρχουν εξελίξεις στην υπόθεση του χωρισμού της, καθώς από ό,τι φαίνεται βρέθηκε η «χρυσή τομή» στις διαπραγματεύσεις και επιτέλους επήλθε συμφωνία στους όρους του διαζυγίου. Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν το πρώην ζευγάρι να έχει καταθέσει τα ειδικά έγγραφα και άρα το μόνο που μένει είναι η υπογραφή του δικαστή για να θεωρούνται οι δυο τους και επισήμως διαζευγμένοι.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below
Photo by Lester Cohen/Getty Images for NARA)

Θυμίζουμε ότι η 32χρονη Adele και ο 46χρονος Konecki ανακοίνωσαν ότι αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους τον Απρίλιο του 2019. Το 2011 είχε ξεκινήσει η σχέση τους, ένα χρόνο αργότερα απέκτησαν το γιο τους, Angelo, ενώ σύμφωνα με τα μίντια παντρεύτηκαν τον Ιανουάριο του 2017.

Παρότι φήμες υποστήριζαν ότι η τραγουδίστρια διατηρούσε σχέση με τον ράπερ Skepta, εκείνη φρόντισε να τις διαψεύσει τον περασμένο Οκτώβριο, μέσω μιας δημοσίευσής της στο Instagram στην οποία χαρακτήρισε εαυτόν ως single.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below