Πριν από λίγες μέρες η Adele ανέβασε ένα βίντεο στο λογαριασμό της στο Instagram όπου ανακοίνωνε, κλαίγοντας, την ακύρωση των sold out συναυλιών της σε ξενοδοχείο του Λας Βέγκας, επειδή, όπως έλεγε, δεν είχε προλάβει να προετοιμαστεί λόγω του COVID.

Όμως μια ανώνυμη πηγή ισχυρίστηκε στο «Page Six» ότι ο πραγματικός λόγος είναι διαφορετικός: ότι η ίδια δεν κατάφερε να τα βγάλει πέρα με τις πρόβες, καθώς περνούσε τις ώρες της «κλαίγοντας και φωνάζοντας στο τηλέφωνο στον Rich Paul [που είναι ο σύντροφός της εδώ και έξι μήνες]».

Όπως συνόψισε την κατάσταση η ίδια πηγή: «Μετά βίας μπορούσε να κάνει πρόβες γιατί μονίμως βρίσκεται σε κάποιο συναισθηματικό ξέσπασμα». Ο δημοσιογράφος Scott Roeben, μάλιστα, είπε στο «Page Six» ότι άνθρωποι του κοντινού περιβάλλοντός της φοβούνται ότι δεν θα μεταφέρει σε άλλη ημερομηνία τις συναυλίες, αλλά θα τις ακυρώσει εντελώς: «Υπάρχουν φήμες ότι είναι ανήσυχη για τη σχέση της. Ακούω ότι αναγκάστηκε να βρεθεί σε ένα μέρος για το οποίο δεν ήταν έτοιμη».

«Υπάρχουν φήμες ότι είναι αγχωμένη για τη σχέση της. Ακούω ότι αναγκάστηκε να βρεθεί σε ένα μέρος για το οποίο δεν ήταν έτοιμη»

Λέγεται μάλιστα ότι μετά την ανακοίνωση της ακύρωσης, η Adele πήρε ένα ιδιωτικό τζετ και πέταξε κατευθείαν για το σπίτι του Paul.

Λίγους μόλις μήνες νωρίτερα, η τραγουδίστρια εκθείαζε τη σχέση τους στην Oprah Winfrey: «Όλα έχουν κυλήσει πολύ ομαλά… είναι η πρώτη φορά που αγαπώ τον εαυτό μου και είμαι ανοιχτή στο να αγαπηθώ από κάποιον άλλον».

Ο Rich Paul είναι αθλητικός ατζέντης. Σύμφωνα με μια ανώνυμη πηγή, «είναι καλό παιδί, αλλά ειλικρινά δεν ξέρω αν μπορεί να ριζώσει σε μια σχέση». Και σίγουρα η Adele έχει περάσει ήδη δύσκολα, μετά το διαζύγιό της με τον Simon Konecki, με τον οποίο έχει αποκτήσει έναν γιο, τον 9χρονο Angelo.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below