Πόσοι από εμάς, ειδικά στη διάρκεια των γιορτών, δεν περιμέναμε πώς και πώς μια παράσταση, μια συναυλία, για την οποία είχαμε κλείσει εισιτήρια μήνες νωρίτερα, έχοντας φανταστεί ακόμα και τα ρούχα που θα φορέσουμε, ακόμα και το πού θα πηγαίναμε για φαγητό μετά; Και τελευταία στιγμή, μαθαίνοντας για την ακύρωσή της λόγω κάποιου παράγοντα που συνδέεται με την πανδημία, δεν νιώσαμε, τουλάχιστον για μια στιγμή, ότι καταρρέουν όλα τα σχέδιά μας;

Ας φανταστούμε πόσο δύσκολες ήταν αυτές οι ακυρώσεις για τους ίδιους τους συντελεστές οποιασδήποτε πολιτιστικής εκδήλωσης, που αφού είχαν δώσει για μήνες την ψυχή τους, και ένα μεγάλο budget, είδαν την παραγωγή τους να ανατρέπεται, τελευταία στιγμή, σαν ένα κάστρο από τραπουλόχαρτα, αφήνοντας μετέωρους και τους θεατές και τους συνεργάτες τους.

Γι’ αυτό και το νέο βίντεο της Adele, όπου ανακοινώνει κλαίγοντας την ακύρωση των συναυλιών της στο παρά πέντε, είναι ολόκληρος ο κόσμος του θεάματος στην πανδημία. Η τραγουδίστρια δεν φοβήθηκε να τσαλακώσει την εικόνα της, εκθέτοντας την ευάλωτη ψυχική κατάστασή της, ιδιαίτερα μετά από «30 ώρες αϋπνίας» στις οποίες εξαναγκάστηκε, όπως είπε, προσπαθώντας να τα έχει όλα έτοιμα εγκαίρως.

Συγκεκριμένα, η Adele είχε προγραμματίσει 24 συναυλίες στο Λας Βέγκας, αρχής γενομένης της Παρασκευής 21/1. Όλα σχεδόν τα εισιτήρια είχαν πουληθεί και οι βραδιές ήταν sold out, με τις τιμές να αγγίζουν ακόμα και τα 15.000 δολάρια. Ήταν τα μοναδικά live που είχε ανακοινώσει, μαζί με δύο ακόμα στο Λονδίνο το καλοκαίρι, για την προώθηση του τέταρτου άλμπουμ της, «30».

Πώς ανατράπηκαν όλα όμως; Όπως εξήγησε κλαίγοντας σε ένα βίντεο στο Instagram: «Λυπάμαι πάρα πολύ, αλλά η παράστασή μου δεν είναι έτοιμη. Μας κατέστρεψαν εντελώς οι καθυστερήσεις στις παραδόσεις και ο Covid. Το μισό συνεργείο μου έχει Covid αυτή τη στιγμή και στάθηκε αδύνατον να ολοκληρώσουμε το σόου. Θα το ολοκληρώσω όμως και θα φέρω στο σημείο όπου πρέπει να φτάσει».

Δείτε το βίντεο της Adele:

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below