Σαν άλλη Χιονάτη η Adele με κατακόκκινο φόρεμα και ένα κόκκινο μήλο στα χέρια, παρουσιάζεται στο νέο της video clip για το τραγούδι “Oh, my God”, το δεύτερο κομμάτι που παρουσιάζεται μετά το “Easy On Me”, από τον δίσκο της 30.

Εδώ και μερικές ημέρες η ίδια η Αντέλ είχε ανεβάσει στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram μια φωτογραφία της με κόκκινο φόρεμα, κρατώντας ένα μήλο. Ήταν στο πλαίσιο της προώθησης του νέου της τραγουδιού «Oh My God», αναφέροντας πως θα δημοσιευθεί στις 12 Ιανουαρίου, όπως και έγινε.

Αργά το απόγευμα της Τετάρτης το video clip βγήκε στον αέρα και έγινε σχεδόν αμέσως trend,συγκεντρώνοντας μέσα σε τρεις ώρες πάνω από 1,6 εκατ. προβολές. Το “Oh My God” μάς βάζει σε μια πιο fun διάθεση, σε αντίθεση με το “Easy On Me”, το οποίο τόσο με τον στίχο, όσο και με το video clip μάς έβαζε σε έντονες σκέψεις για τη ζωή και τις αποφάσεις μας. Η ενέργεια και η κίνηση του video παρουσιάζουν τον άμεσο και αποπνικτικό τόνο του τραγουδιού στο οποίο η Adele τραγουδά με νόημα “I know that it’s wrong, but I want to have fun” («Το ξέρω πως είναι λάθος, αλλά θέλω να περάσω καλά»).

Το clip ενώνει ξανά την Adele με τον σκηνοθέτη Sam Brown, ο οποίος σκηνοθέτησε και το video του «Rolling In The Deep», το 2010. Δείτε το νέο video clip:

Το «30»,το τέταρτο και τελευταίο studio album της Adele που κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο, συνεχίζει να κυριαρχεί στα charts όλου του κόσμου και έχει γίνει  3πλα πλατινένιο στην Αμερική και 2πλά πλατινένιο σε Αγγλία, Ιρλανδία, Γαλλία και Κορέα ενώ αναδείχτηκε, παράλληλα, ως το πιο εμπορικό album του 2021 παγκοσμίως. Το πρώτο single του άλμπουμ, το «Easy On Me», έγινε παγκόσμια επιτυχία καθώς έχει παραμείνει στο #1 του Billboard Hot 100 για 8 εβδομάδες. Είναι αυτή τη στιγμή στο #1 του U.S. Top 40 Radio για 6η εβδομάδα, ξεπερνώντας το προηγούμενο ρεκό της Adele με το «Rolling In The Deep», όπου έμεινε για 5 εβδομάδες το 2011 ενώ έχει γίνει χρυσό στην Ελλάδα.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below