Τα παιδιά του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle θα μεγαλώσουν γνωρίζοντας πολλά για τη γιαγιά τους, πριγκίπισσα Diana.

Σε ένα τρυφερό στιγμιότυπο που προβλήθηκε στο πρώτο επεισόδιο του ντοκιμαντέρ “Harry & Meghan”, η Meghan Markle, μιλά στον γιο της καθώς κοιτούν μία φωτογραφία της πριγκίπισσας Diana.

«Ποια είναι;», ρωτά η Meghan με τον μικρό Archie, που τότε ήταν μωρό να αγγίζει την κορνίζα με τη φωτογραφία που είχε τραβήξει ο Patrick Demarchelier. «Γεια σου γιαγιά. Αυτή είναι η γιαγιά Diana», ακούγεται να λέει στη συνέχεια η Meghan.

Λίγο καιρό νωρίτερα, στο ντοκιμαντέρ, “The me you can’t see” ο πρίγκιπας Harry είχε αποκαλύψει πως η Meghan Markle είχε τοποθετήσει μία φωτογραφία της πριγκίπισσας Diana στο δωμάτιο του μικρού Archie στο σπίτι τους στην Καλιφόρνια.

«Έχουμε μία φωτογραφία της στο δωμάτιό του, στην κούνια του και ήταν μια από τις πρώτες λέξεις που είπε, μετά τις “μαμά” και “μπαμπά”, ήρθε το γιαγιά. Γιαγιά Diana», είχε πει στο ντοκιμαντέρ που είχε προβληθεί τον Μάιο του 2021 από την Apple. «Είναι το πιο γλυκό πράγμα, αλλά ταυτόχρονα με στεναχωρεί πάρα πολύ, διότι θα έπρεπε να είναι εδώ».

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below