Η αναμονή για τα Χριστούγεννα έχασε λίγο από το σασπένς της, καθώς μόλις έκανε πρεμιέρα στο Netflix η σειρά ντοκιμαντέρ «Harry & Meghan». Το πρώτο επεισόδιο μπορεί να μην έκρυβε τεράστιες αποκαλύψεις, απογοητεύοντας, από αυτήν την άποψη, τους κυνηγούς βασιλικών σκανδάλων, όμως παρουσιάζει ενδιαφέρον και μόνο το γεγονός ότι το επίμαχο ζευγάρι του Megxit παρουσιάζει για πρώτη φορά τα γεγονότα από μια τόσο προσωπική σκοπιά.

Σας μεταφέρουμε λοιπόν τις κορυφαίες στιγμές του, για να μη χρειαστεί να το δείτε κι εσείς:

-Γνωρίστηκαν στο Instagram και το φλερτ ξεκίνησε διαδικτυακά. Τελικά, δεν βρίσκουν μόνο οι κοινοί θνητοί τον έρωτα στα social media.

-Στο πρώτο τους ραντεβού ο Harry έστησε τη Markle για τριάντα ολόκληρα λεπτά. Αν σε στήσει κάποιος, τουλάχιστον ας είναι πρίγκιπας.

-Στην Μποτσουάνα το ζευγάρι κατάφερε να δραπετεύσει, έστω και για λίγο, από τα φώτα της δημοσιότητας και να ζήσει όπως δύο ανώνυμοι νέοι και φρεσκοερωτευμένοι. Έκαναν ακόμα και κάμπινγκ και η σχέση τους δοκιμάστηκε σκληρά, όπως συμβαίνει συχνά με τους ελεύθερους κατασκηνωτές, καθώς έμειναν σε σκηνή «χωρίς καθρέφτη ούτε μπάνιο» (αν και στην πραγματικότητα μάλλον το αντίθετο θα αποτελούσε είδηση).

Στο πρώτο τους ραντεβού ο Harry έστησε τη Markle για τριάντα ολόκληρα λεπτά. Αν σε στήσει κάποιος, τουλάχιστον ας είναι πρίγκιπας.

-Ο πρίγκιπας Harry είχε φροντίσει να έχει backup, δημιουργώντας μια λίστα με πιθανές φιλενάδες. Σε κάποια φάση, μάλιστα, παραλίγο να καταφύγει σε αυτήν, όταν ζήτησε από τη Meghan να επιλέξει ανάμεσα σε εκείνον και τον αδερφό του.

-Ένα μεγάλο μέρος του πρώτου επεισοδίου είναι αφιερωμένο στην παιδική ηλικία του πρίγκιπα, που ήταν γεμάτη γέλιο αλλά και κυνήγι από τους παπαράτσι.

-Ο Harry μιλάει με τρυφερότητα για την πριγκίπισσα Diana και για το πόσο προστατευτική ήταν: «Δεν έχω πολλές πρώιμες αναμνήσεις από τη μαμά μου, σαν να τις απώθησα μέσα μου. Αλλά δεν ξεχνάω ποτέ το γέλιο της και την ατάκα της: “Μπορείς να μπεις σε μπελάδες, απλά φρόντισε να μη σε πιάσουν”».

-Ο Harry φοβόταν ότι θα χάσει τη Markle, καθώς θα ήταν δύσκολο να σηκώσει το βάρος του θεσμού της οικογένειάς του. Είχε άλλωστε την εμπειρία της διάλυσης του γάμου των γονιών του, αλλά και πολλών χωρισμών που έζησε ο ίδιος μέχρι να γνωρίσει τη Meghan, καθώς οι πρώην του δεν είχαν καταφέρει να αντέξουν την πίεση των media αλλά και τους προσδοκίες του ρόλου που θα αναλάμβαναν αν η σχέση γινόταν πιο επίσημη.

-Τουλάχιστον στο πρώτο επεισόδιο το ζευγάρι αποφεύγει τα ξεκάθαρα «κατηγορώ» απέναντι στη βασιλική οικογένεια. Υπάρχουν, ωστόσο, κάποιες υπόνοιες διάσπαρτες – όπως όταν ο Harry λέει ότι παρόλο που πολλά πρόσωπα της οικογένειας επέλεξαν ως συζύγους άτομα που ταίριαζαν στο «καλούπι», ακόμα και αν στην πραγματικότητα ήθελαν να είναι με κάποιον άλλο, η μητέρα του λειτουργούσε κυρίως με την καρδιά παρά με το μυαλό της «κι εγώ είμαι γιος της μητέρας μου».

Δείτε το τρέιλερ:

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below