Εκτός από διακεκριμένη δικηγόρος και ακτιβίστρια με εξειδίκευση στο διεθνές δίκαιο, η Amal Clooney είναι και μια γνήσια μούσα του στυλ. Η σύζυγός του George Clooney δεν παύει να μας εντυπωσιάζει τόσο με την πλούσια δράση της στο χώρο της δικηγορίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, όσο και με την ικανότητά της να συνδυάζει τέλεια τις πιο δυνατές τάσεις της εκάστοτε σεζόν.

Στα ατού της προστίθεται σίγουρα η ικανότητά της να δημιουργεί τις πιο εκθαμβωτικές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί. Είτε επιλέξει ένα εμπριμέ, boho φόρεμα, είτε μια υπόλευκη μάξι τουαλέτα ή ένα κομμάτι που παραπέμπει σε σταρ του κινηματογράφου του ’60, καταφέρνει πάντα να εμπνέει με τις στιλιστικές της επιλογές. Αυτή τη φορά επένδυσε στη διαχρονική γοητεία ενός κατακόκκινου off-the-shoulder φορέματος για να παρευρεθεί στα 45α βραβεία του Kennedy Center Honors, τα οποία πραγματοποιήθηκαν το περασμένο Σάββατο στο Υπουργείο Εξωτερικών στην Ουάσιγκτον. Στο πλευρό της, φυσικά, βρισκόταν ο σύζυγός της, ο οποίος τη βοηθούσε να φτιάξει την ουρά της τουαλέτας της όση ώρα βρίσκονταν στο κόκκινο χαλί.

Splash News
Splash News

Η Amal εμπιστεύτηκε ξανά τον Έλληνα hairstylist με τη διεθνή καριέρα, Δημήτρη Γιαννέτο. Όπως και την προηγούμενη φορά, ο αγαπημένος κομμωτής των celebrities επέλεξε ένα χτένισμα με κυματιστές μπούκλες, που πέτυχε να αναδείξει εξαίσια το μήκος των μαλλιών της αλλά και τις σοκολατί αποχρώσεις τους.

Δείτε τη νέα ανάρτηση του Δημήτρη Γιαννέτου:

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below