Ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ στην χριστουγεννιάτικη κάρτα τους χάρισαν μια όμορφη οικογενειακή φωτογραφία τους με την – μέχρι φέτος – τετραμελή οικογένειά τους, αφού η Kate είναι έγκυος στο τρίτο τους παιδί και του χρόνου θα είναι πλέον πέντε.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψαν: The Duke and Duchess of Cambridge are pleased to share a new photograph of their family. The image features on Their Royal Highnesses’ Christmas card this year. The photograph shows The Duke and Duchess of Cambridge with their two children at Kensington Palace. It was taken earlier this year by @chrisjacksongetty

Their Royal Highnesses have also announced this morning that Princess Charlotte will attend the Willcocks Nursery School in London from January 2018. The Willcocks Nursery School has said: “We are delighted that The Duke and Duchess of Cambridge have chosen the Willcocks Nursery School for Princess Charlotte. We look forward to welcoming Charlotte to our nursery in January.”

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ έχουν την ευχαρίστηση να μοιραστούν μια νέα φωτογραφία της οικογένειάς τους. Η εικόνα εμφανίζεται στην Χριστουγεννιάτικη κάρτα της Βασιλικής Υψηλότητας τους φέτος. Η φωτογραφία δείχνει τον Δούκα και τη Δούκισσα του Κέιμπριτζ με τα δύο παιδιά τους στο παλάτι του Κένσινγκτον. Η λήψη έχει γίνει νωρίτερα αυτό το έτος από το φωτογράφο @ chrisjacksongetty

Οι αυτού Υψηλότητές έχουν επίσης ανακοινώσει σήμερα το πρωί ότι η πριγκίπισσα Charlotte θα παρακολουθήσει το νηπιαγωγείο Willcocks στο Λονδίνο από τον Ιανουάριο του 2018. Το νηπιαγωγείο Willcocks είπε: «Είμαστε ευτυχείς που ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge επέλεξαν το νηπιαγωγείο Willcocks για την πριγκίπισσα Charlotte Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε τον Charlotte στο σχολείο μας τον Ιανουάριο. ”

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below