Η Bella Hadid πρόσφατα έγινε το κεντρικό πρόσωπο για την νέα καμπάνια μέικ απ της Dior. Το 20χρονο μοντέλο μιλάει  σε γνωστό περιοδικό για το πως είναι να είσαι τόσο επιτυχημένος στην βιομηχανία της μόδας “Ένιωσα σαν να βιάστηκα να γίνω γυναίκα, τώρα θέλω να γίνω πάλι έφηβη.”

Παρά την μεγάλη επιτυχία που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία περπατώντας στις πασαρέλες των μεγαλύτερων οίκων μόδας όπως των Versace, Miu Miu και της Victoria’s Secret. Το μοντέλο που διατηρεί ως βάση του τη Νέα Υόρκη, παραδέχεται πως θέλει μια μέρα να κάνει στροφή στην καρίερα της, μεταπηδώντας στο Χόλιγουντ.

https://www.instagram.com/p/BVpzdDMn5Uf/?taken-by=bellahadid

Η Bella ευελπιστεί μέσω της μεγάλης επιτυχίας που γνωρίζει μέσω του μόντελινγκ να “βουτήξει” στον χώρο της υποκριτικής και δηλώνει χαρακτηριστικά Θα μου άρεσε πολύ να αρχίσω να παίζω και να έχω μια επιπλέον φωνή στον κόσμο.” και συμπληρώνει “Πρέπει να ξεκινήσω μαθήματα υποκριτικής και να βρω έναν τρόπο να αποστηθίζω καλύτερα, μιας και δεν έχω καλή μνήμη. Αλλά ναι, στα Όσκαρ – μια μέρα.”

Η Hadid δηλώνει “Πιστεύω πως η σκληρή δουλειά πάνω στην υποκριτική πρόκειται να μου δώσει μια καλύτερη πλατφόρμα να κάνω μεγαλύτερα πράγματα στον κόσμο.”

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below