«Επικό» θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κάποιος το remake του διαφημιστικού για ταμπόν που είχε κάνει το 1985 σε ηλικία μόλις 21 ετών και πολύ πριν γίνει γνωστή ως “Monica” στα «Φιλαράκια», η Courteney Cox.

Σε αυτό τη βλέπουμε να προωθεί συσκευασίες ταμπόν. Έγινε μάλιστα, ο πρώτος άνθρωπος που ανέφερε τη λέξη «περίοδο» στην τηλεόραση – καταφέρνοντας έτσι να σπάσει ένα μεγάλο ταμπού.

Η πολύ δημοφιλής, πλέον, ηθοποιός αποφάσισε να τροποποιήσει λίγο το συγκεκριμένο διαφημιστικό και να εστιάσει από την περίοδο στην εμμηνόπαυση. Έτσι, τη βλέπουμε σε αποδυτήρια με παρόμοιο look με εκείνο της πρώτης διαφήμισης να μιλά για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η γυναίκα στη διάρκεια της εμμηνόπαυσης.

«Η διαφημιστική μου καμπάνια χρειαζόταν ένα update», έγραψε στην περιγραφή του video, ενώ την ακούμε να λέει: «Έχει αλλάξει τελείως η ζωή σου λόγω της εμμηνόπαυσης; Παθαίνεις ακόμα εξάψεις; Η εμμηνόπαυση μπορεί να σε κάνει να νιώθεις ότι γερνάς. Η εμμηνόπαυση σε τρώει ζωντανή. Τίποτα άλλο δεν μπορεί να στο κάνει αυτό. Είναι τραγικό. Επίσης, σου δίνει έξτρα μπόνους ξηροδερμίας και τριχόπτωσης. Να θυμάσαι, δεν υπάρχει τίποτα καλό στην εμμηνόπαυση».

Τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση «έπεσαν βροχή» με τους περισσότερους ακολούθους της να επικροτούν τα λόγια της. Μάλιστα, στην ανάρτηση βλέπουμε τα δύο βίντεο (εκείνο της πρώτης διαφήμισης και το φετινό) να αντιπαραβάλλονται και την ηθοποιό να ποζάρει με τον ίδιο τρόπο.

Δείτε την ανάρτησή της:

Η Courteney Cox,  φαίνεται πως πλέον έχει αποδεχτεί τις αλλαγές που φέρνει ο χρόνος στην εμφάνισή της. Η ίδια είχε παραδεχτεί σε συνέντευξή της πως αρνούνταν το ότι μεγαλώνει και αλλάζει, γι’ αυτό και προσπαθούσε να διατηρήσει τη νεότητά της με επεμβάσεις. «Υπάρχουν στιγμές που θα πεις: “Ωχ. Αλλάζω. Φαίνομαι μεγαλύτερη”. Προσπάθησα να κυνηγήσω αυτήν τη νεότητα για χρόνια και δεν το είχα συνειδητοποιήσει. Στην πραγματικότητα, φαίνομαι πολύ παράξενη όταν κάνω ενέσεις και διάφορες θεραπείες στο πρόσωπό μου, που δεν θα έκανα ποτέ τώρα», είχε δηλώσει στους Sunday Times.

Κεντρική φωτογραφία: Δημόσιο προφίλ Instagram προφίλ @courteneycox

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below