Στη Σύρο παντρεύτηκαν πριν λίγο καιρό η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου και έμοιαζαν και οι δύο πολύ ευτυχισμένοι. Οι φωτογραφίες από τον γάμο τους κέρδισαν δεκάδες θετικά σχόλια, με τις ευχές όλων για ευτυχισμένη ζωή να πέφτουν βροχή.

Πριν λίγες ώρες τόσο η Δανάη Μιχαλάκη όσο και ο Γιώργος Παπαγεωργίου, προχώρησαν σε μία ανάρτηση, με την οποία μας έδειξαν πόσο ερωτευμένοι είναι. Οι φωτογραφίες που μοιράστηκαν δεν δείχνουν πρόσωπα, αλλά μόνο πέλματα σε μία παραλία και μια πέτρινη καρδιά, ενώ συνοδεύονται από μια γλυκιά λεζάντα που γράφει: “Sweetest memory of the most beautiful day”, δηλαδή «Η πιο γλυκιά ανάμνηση της πιο όμορφης μέρας» – σαφής αναφορά στην ημέρα του γάμου τους.

Στη δεύτερη φωτογραφία του o Γιώργος Παπαγεωργίου δείχνει από ψηλά τα μονογράμματά τους που έχουν γραφτεί με πέτρα, ενώ η Δανάη Μιχαλάκη την ίδια καρδιά, απλώς από πιο μακριά.

Και ενώ η Δανάη Μιχαλάκη είχε αναρτήσει παλιότερα φωτογραφίες από τον γάμο τους, αυτή είνα η πρώτη σχετική ανάρτηση του Γιώργου Παπαγεωργίου. Λίγες ημέρες νωρίτερα η ηθοποιός που γνωρίσαμε από τον ρόλο της ως «Δρόσω» στις Άγριες Μέλισσες είχε αναρτήσει φωτογραφίες με τον σύζυγό της από μία βραδιά που τραγουδούσαν μαζί. «Δεν μπορώ να πάρω τα μάτια μου από πάνω σου», έγραψε στη λεζάντα του caption που τη δείχνει να κοιτά τρυφερά τον σύντροφό της.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below