Ανήμερα των γενεθλίων της η Δανάη Μιχαλάκη, η πρωταγωνίστρια από τις «Άγριες Μέλισσες», παντρεύτηκε τον ηθοποιό Γιώργο Παπαγεωργίου, γιο της Φιλαρέτης Κομνηνού και του Αργύρη Παπαγεωργίου, σε μια τελετή στη Σύρο που, όπως αποκαλύπτει μια σειρά από φωτογραφίες, συνδύαζε την αριστοκρατική ατμόσφαιρα με το boho στυλ.

Ο πολιτικός γάμος έγινε στην Έπαυλη Τσιροπινά, πρώην δημαρχείο Ποσειδωνίας, αλλά εξίσου εντυπωσιακό είναι και το after wedding party, όπου τους νεόνυμφους υποδέχτηκαν στην παραλία πολλοί φίλοι, με μποέμ λουκ, ξυπόλητοι πάνω στην άμμο. Ανάμεσα σε αυτούς και συμπρωταγωνιστές της Μιχαλάκη, όπως οι: Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Μαρία Κίτσου, Έλλη Τρίγγου, Αναστάσης Ροϊλός, Εριέττα Μανούρη, Βίκυ Διαμαντοπούλου, Αλέξανδρος Καλπακίδης, Γιώργος Ηλιόπουλος, Γιάννης Κουκουράκης, Κωστής Σαββιδάκης. Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείψει ούτε το συγκρότημα του γαμπρού, Polkar, που στο πνεύμα της τοποθεσίας του γάμου ερμήνευσε τη «Φραγκοσυριανή».

Ανάμεσα στα ομορφότερα στοιχεία της τελετής ήταν το νυφικό της ηθοποιού: Μάξι, τούλινο, με μπούστο με σέξι λαιμόκοψη, κολακεύει ιδιαίτερα τη μεσογειακή σιλουέτα με τις θηλυκές καμπύλες της.

Δες φωτογραφίες από τον γάμο της Δανάης Μιχαλάκη και του Γιώργου Παπαγεωργίου:

Όχι μόνο η Δανάη Μιχαλάκη αλλά και ο γαμπρός επένδυσε σε τόνους του λευκού. NDP
Δημήτρης Γκοτσόπουλος και Μαρία Κίτσου με σατέν jumpsuit, ιδανικό για την περίσταση. NDP
Στιγμιότυπο από το after wedding party. NDP
Στιγμιότυπο από το after wedding party. NPD
Έπαυλη Τσιροπινά. NDP

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below