Η Deborra-Lee Furness μίλησε για πρώτη φορά μετά τον χωρισμό της από τον Hugh Jackman, αφού απάντησε σε ένα τηλεφώνημα του Kyle Sandilands και της Jackie O Henderson (ραδιοφωνικοί παραγωγοί στην Αυστραλία).

Το ραδιοφωνικό δίδυμο κάλεσε στο τηλέφωνο, όπως ισχυρίζεται κατά λάθος, την 67χρονη Αυστραλή ηθοποιό ζωντανά στον αέρα της εκπομπής του και έμεινε σοκαρισμένο όταν εκείνη απάντησε στο τηλέφωνο.

«Πραγματικά σας καλέσαμε κατά λάθος, είναι γελοίο. Σοβαρά, δεν πρόκειται για παγίδα», είπε ο Kyle στην Deborra-Lee.

«Δεν θέλαμε να σου τηλεφωνήσουμε. Αλλά τώρα έγινε, δεν θα το αναλύσουμε. Σ’ αγαπάμε, ελπίζουμε να είσαι καλά».

«Σας ευχαριστώ παιδιά, το εκτιμώ πραγματικά. Είστε πολύ γλυκείς», απάντησε εκείνη.

Ο Kyle συνέχισε: «Απλά αισθάνομαι ότι είναι πολύ νωρίς. Δεν θέλω να εμπλακώ σε τίποτα. Αλλά σε αγαπάμε και μας τηλεφωνείς όταν θέλεις να μιλήσουμε».

«Σας ευχαριστώ, παιδιά. Πραγματικά, το εκτιμώ πολύ», είπε η Deborra-Lee πριν κλείσει το τηλέφωνο.

Σε επίσημη εμφάνισή τους το 2016. Splash News and Pictures
USA: 310-525-5808
UK: 020 8126 1009
eamteam@shutterstock.com
World Rights, No Australia Rights

Η Deborra-Lee και ο Hugh, πρόσφατα σόκαραν τους θαυμαστές τους όταν ανακοίνωσαν ότι παίρνουν διαζύγιο έπειτα από 27 χρόνια γάμου. «Έίχαμε την ευλογία να μοιραστούμε σχεδόν τρεις δεκαετίες μαζί σε έναν υπέροχο, αγαπημένο γάμο. Το ταξίδι μας τώρα αλλάζει και αποφασίσαμε να χωρίσουμε για να επιδιώξουμε την ατομική μας ανάπτυξη», ανέφερε το ζευγάρι σε μια δήλωση σχετικά με το διαζύγιό του.

«Η οικογένειά μας ήταν και θα είναι πάντα η ύψιστη προτεραιότητά μας. Ξεκινάμε αυτό το επόμενο κεφάλαιο με ευγνωμοσύνη, αγάπη και καλοσύνη. Εκτιμούμε πολύ την κατανόησή και τον σεβασμό της ιδιωτικής μας ζωής καθώς η οικογένειά μας βιώνει αυτή τη μετάβαση».

Έκτοτε, η Deborah-Lee Furness δεν έχει κάνει κάποια δημόσια εμφάνιση, ενώ ο Hugh Jackman εθεάθη σε βόλτα με τον φίλο του Ryan Gosling.

Στο Met Gala του 2017. Splash News and Pictures

 

Ο πιθανός λόγος πίσω από τον χωρισμό

Φήμες θέλουν το ζευγάρι να απομακρύνθηκε πολύ στη διάρκεια των καραντινών και της πανδημίας του κορωνοϊού. Αυτή η απόσταση δεν καλύφθηκε ποτέ και έτσι επήλθε το τέλος. Άτομο από το περιβάλλον του μιλώντας στη Daily Mail, αποκάλυψε πως ο γάμος τους «έσπασε» στη διάρκεια της πανδημίας του Covid-19

Το ζευγάρι, το οποίο γνωρίστηκε το 1995 στην αυστραλιανή τηλεοπτική εκπομπή Correlli, έχει μαζί δύο παιδιά.

«Είναι για πάντα συνδεδεμένοι, χάρη στα παιδιά τους», δήλωσε η πηγή στην εφημερίδα, και συνέχισε λέγοντας πως η αγάπη τους άλλαξε μέσα στα χρόνια, ειδικά στη διάρκεια των καραντινών. «Έπειτα από τα τελευταία χρόνια, η αγάπη που είχαν ο ένας για τον άλλον μετατράπηκε περισσότερο σε φιλία, η οποία διαλύθηκε κατά τη διάρκεια του Covid, καθώς το lockdown δεν βοήθησε καθόλου το γάμο τους και πραγματικά επιβάρυνε τη σχέση τους».

«Προσπάθησαν να το δουλέψουν, μα δεν κατάφεραν», συμπλήρωσε το άτομο από το περιβάλλον τους, λίγο πριν σημειώσει ότι οι απεργίες των ηθοποιών και των σεναριογράφων επιδείνωσαν την κατάσταση.

Σε βόλτα τους τον Νοέμβριο του 2022. Splash News and Pictures

«Οι απεργίες δεν βοήθησαν καθόλου, τους έφεραν στην ίδια δύσκολη θέση με τον Covid, σε σημείο που απλά συζούσαν. Ο Hugh διαπίστωσε ότι όλα είχαν χάσει τη μαγεία που είχαν κάποτε», πρόσθεσε η πηγή, εν μέρει αναφερόμενη στο τελευταίο project του Hugh Jackman, το Deadpool 3, του οποίου η παραγωγή στάματησε λόγω της απεργίας των σεναριογράφων.

«Η απόφαση δεν ήταν μόνο μονόπλευρη, καθώς και η Depp είχε παρόμοιες ανησυχίες και σκέψεις. Τελικά ο χωρισμός ήταν η καλύτερη επιλογή. Δεν υπάρχουν κακίες μεταξύ τους και δεν θα μιλήσουν ποτέ αρνητικά ο ένας για τον άλλον, απλά ο χρόνος έχει περάσει και τώρα αποδέχονται αυτή τη μοίρα».

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below