Η Δέσποινα Καμπούρη είναι πολύ δεμένη με την οικογένειά της και η απώλεια της αγαπημένης της προγιαγιάς, Γαλάτειας την έχει βυθίσει σε θλίψη. Ήταν μια από τις γυναίκες που διαμόρφωσαν το χαρακτήρα της, μαζί με τη μαμά και τη γιαγιά της. Η δημοσιογράφος την αποχαιρέτησε μέσα από τα social media με ένα συγκινητικό μήνυμα και δύο κοινές τους φωτογραφίες που είναι “τα κορίτσια” της , όπως συνήθιζε να τις αποκαλεί.  Η ίδια τονίζει πως η πρόγιαγιά της ήταν μια γυναίκα που έζησε μέχρι τα βαθιά γεράματα μια ευτυχισμένη ζωή.

“Έγινε πολύ νωρίς μητέρα, όπως η κόρη της (η γιαγιά μου Αλίκη) και η εγγονή της (η μαμά μου Χριστίνα) και είχε τη σπάνια τύχη να γνωρίσει τρισέγγονα, τις κόρες μου” περιγράφει. Και συνεχίζει: “Έφτιαχνε τις πιο νόστιμες αυγοφέτες και πάντα το ντουλάπι της κουζίνας της είχε γάλα carnation για τις μέρες που με άφηνε η μαμά μου να κοιμηθώ στο σπίτι της. Με ξυπνούσε με τραγούδια και μου χτένιζε με περίσσεια φροντίδα τα μακριά μου μαλλιά, που δεν επέτρεπε στους γονείς μου να τα κόψουν.|

View this post on Instagram

Η προγιαγιά Γαλάτεια, έζησε μία ζωή γεμάτη από έντονες συγκινήσεις, με πολλή αγάπη και φοβερές εμπειρίες μέχρι τα βαθιά της γεράματα. Έγινε πολύ νωρίς μητέρα, όπως η κόρη της (η γιαγιά μου Αλίκη) και η εγγονή της (η μαμά μου Χριστίνα) και είχε τη σπάνια τύχη να γνωρίσει τρισέγγονα, τις κόρες μου. Έφτιαχνε τις πιο νόστιμες αυγοφέτες και πάντα το ντουλάπι της κουζίνας της είχε γάλα carnation για τις μέρες που με άφηνε η μαμά μου να κοιμηθώ στο σπίτι της. Με ξυπνούσε με τραγούδια και μου χτένιζε με περίσσεια φροντίδα τα μακριά μου μαλλιά, που δεν επέτρεπε στους γονείς μου να τα κόψουν. Καλό ταξίδι αγαπημένη μου! Θα μας λείψεις.

A post shared by Despina Kampouri (@despinakampouri) on