Το 2023 είναι μόλις λίγες ημέρες μαζί μας και εμείς κάνουμε μια μικρή ανασκόπηση στα ζευγάρια που δεν γιόρτασαν αυτή την Πρωτοχρονιά μαζί, ακόμα και αν είναι δύσκολο να δεχτούμε πως φέτος δεν θα δούμε κάποια από τις γεμάτες αγάπη αναρτήσεις που έκαναν παλαιότερα.

Shakira και Gerard Pique

Το ζευγάρι ήταν μαζί για πάνω από δέκα χρόνια και έχει αποκτήσει δύο γιους. Ωστόσο, η απιστία του διεθνούς ποδοσφαιριστή έγινε γνωστή και η ανακοίνωση του χωρισμού ήρθε τον περασμένο Ιούνιο.

Harry Styles και Olivia Wilde

To ζευγάρι χώρισε έπειτα από σχεδόν δύο χρόνια σχέσης με την πηγή που έκανε γνωστό τον χωρισμό μέσω του People να αναφέρει: «Εκείνος έχει την περιοδεία του και εκείνη εστιάζει τώρα στα παιδιά της. Η απόφαση ήταν κοινή και έγινε με αγάπη».

Tom Brady και Gisele Bündchen

Σαν κεραυνός έπεσε η είδηση του χωρισμού τους πριν από λίγο καιρό. Οι φήμες θέλουν την απόφαση του αθλητή να επιστρέψει στην ενεργό δράση την κύρια αιτία του διαζυγίου, μα το ζευγάρι που ήταν μαζί 13χρόνια και έχει δύο παιδιά δεν επιβεβαίωσε τίποτα στην ανακοίνωση που έβγαλε μέσω Instagram.

Leonardo DiCaprio και Camilla Morrone

Ήταν μαζί 4 χρόνια (από όσο γνωρίζουμε) και αν και οι κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους ήταν ελάχιστες, όλοι μιλούσαν για ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι. Ωστόσο, τον περασμένο Αύγουστο χώρισαν, με τη φημολογία να θέλει υπαίτια την ηλικία της Camilla Morrone, η οποία είναι πλέον 25 ετών.

Jason Momoa και Lisa Bonet

Η σχέση τους έμοιαζε ανεπηρέαστη από κάθε δυσκολία, αλλά έπειτα από 16 χρόνια κοινού βίου έφτασε στο τέλος της. Ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους μέσω Instagram τον περασμένο Ιανουάριο, γράφοντας στην κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν: «Όλοι έχουμε νιώσει την πίεση και τις αλλαγές αυτής της εποχής… Μια επανάσταση βρίσκεται σε εξέλιξη και η οικογένειά μας δεν αποτελεί εξαίρεση… αισθάνεται και αναπτύσσεται από τις σεισμικές δονήσεις. Έτσι, μοιραζόμαστε την οικογενειακή είδηση ότι θα ακολουθήσουμε διαφορετικούς δρόμους στο γάμο μας».

Kim Kardashian και Pete Davidson

Λίγο μετά την επισημοποίηση της σχέσης τους και την κοινή τους εμφάνιση στο Met Gala, το ζευγάρι χώρισε, καθώς «τα απαιτητικά προγράμματά τους δεν τους επέτρεπαν να διατηρήσουν μια καλή σχέση», ανέφερε σχετικά πηγή στο enews.com.

Emily Ratajkowski και Sebastian Bear-McClard

Οι φωτογραφίες στις οποίες εμφανιζόταν χωρίς δαχτυλίδι αυξάνονταν και έτσι μία πηγή επιβεβαίωσε στο PEOPLE ότι το ζευγάρι χώρισε με απόφαση του μοντέλου. Οι φήμες θέλουν τον επιχειρηματία να την απάτησε ξανά, ενώ πηγές από το περιβάλλον της αναφέρουν ότι επικεντρώνεται στον γιο της και στον ρόλο της ως μητέρα.

Kendall Jenner και Devin Booker

Μπορεί το γνωστό μοντέλο να κρατά κρυφή την προσωπική του ζωή, η σχέση της με τον Devin Booker, όμως, είχε γίνει γνωστή, πριν μαθευτεί ο χωρισμός τους τον περασμένο Νοέμβριο. «Το ζευγάρι έληξε τον δεσμό του φιλικά, χωρίς να υπάρχουν εντάσεις μεταξύ του», ανέφερε πηγή στο US Weekly.

Madonna και Ahlamalik Williams

Η βασίλισσα της pop χώρισε με τον επί χρόνια σύντροφό της, Ahlamalik Williams, τον περασμένο Απρίλιο, έπειτα από σχεδόν 4 χρόνια σχέσης. «Διατηρούν καλές σχέσεις και δεν κρατούν κακία ο ένας στον άλλο, μα θέλουν διαφορετικά πράγματα από τη ζωή», ανέφερε πηγή από το περιβάλλον του πρώην ζευγαριού στη βρετανική Sun.

Kanye West και Julia Fox

Λίγο μετά την πρώτη τους κοινή φωτογραφία τον περασμένο Ιανουάριο, το ζευγάρι επιβεβαίωσε τη σχέση του, η οποία έφτασε στο τέλος περίπου 6 μήνες μετά. Η ηθοποιός είπε σε δηλώσεις της μετά τον χωρισμό τους πως έβγαινε με τον μουσικό και επιχειρηματία, ώστε αυτός να πάψει να ενοχλεί την πρώην γυναίκα του, Kim Kardashian.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below