Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί spoiler κάτι που ξέρουμε και από την ιστορία ότι έχει συμβεί; Όχι! Ωστόσο δεν παύει να έχει τρομερός ενδιαφέρον ότι στον τρίτο κύκλο της σειράς The Crown, που κάνει πρεμιέρα στις 17 Νοεμβρίου στο Netflix, θα δούμε το πρώτο βασιλικό διαζύγιο. Πρόκειται για τη διάλυση του γάμου της πριγκίπασσας Μαργαρίτας με τον φωτογράφο Antony Armstrong-Jones.

Η σχέση τους δεν ήταν φτιαγμένη για κρατήσει αν και μαζί απέκτησαν δύο παιδιά, τον David και την Sara. Το ζευγάρι παρέμεινε παντρεμένο για 16 χρόνια. Το διαζύγιό τους ήταν το πρώτο της βασιλικής οικογένειας μετά από αυτό του βασιλιά Ερρίκου, το 1540. Το παλάτι του Μπάκιγχαμ είχε βγάλει μάλιστα και επίσημη ανακοίνωση στην οποία έλεγε ότι το ζευγάρι έπειτα από δύο χρόνια σε διάσταση αποφάσισε να χωρίσει οριστικά. Παρά το τέλος αυτού του γάμου, οι δυο τους διατήρησαν καλές σχέσεις μέχρι το τέλος της ζωής τους.

Με τα δύο παιδιά τους το 1964. (Photo by Getty Images)

Την πριγκίπισσα Μαργαρίτα θα υποδυθεί στην τρίτη σεζόν η Helena Bonham Carterπαίρνοντας τη σκυτάλη από την Vanessa Kirby. Τον διάσημο φωτογράφο θα υποδυθεί ο Ben Daniels.

Διάβασε ΕΔΩ για την αληθινή ιστορία της μποέμ πριγκίπισσας.