Η Elizabeth Hurley είναι γνωστή για το στυλ και τις εντυπωσιακές εμφανίσεις σε κάθε επίσημη εκδήλωση. Δύσκολα θα ξεχάσει κάποιος το Versace μαύρο φόρεμά της με τις παραμάνες στην πρεμιέρα της ταινίας «Τέσσερις γάμοι και μία κηδεία», το 1994 στο Λονδίνο, ενώ ακόμα και οι φωτογραφίες που ανεβάζει η ίδια στα προφίλ της στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης αποπνέουν sexiness και κομψότητα.

Ωστόσο, η Liz Hurley δεν είναι απλώς μια όμορφη γυναίκα με στυλ και επιχειρηματικό μυαλό (το brand με μαγιό που διευθύνει είναι από τα πιο επιτυχημένα). Η δράση της επεκτείνεται και στον τομέα της φιλανθρωπίας, καθώς στηρίζει οργανισμούς που στοχεύουν στην καταπολέμηση της πείνας, την ενίσχυση ηθοποιών που δυσκολεύονται και στην ενημέρωση για σοβαρές ασθένειες, όπως το AIDS και ο καρκίνος. Είναι μάλιστα εδώ και σχεδόν 30 χρόνια το πρόσωπο της Estee Lauder, αλλά και η παγκόσμια εκπρόσωπος της εταιρείας στις καμπάνιες ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού.

Με αφορμή τον Οκτώβριο, που είναι μήνας ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού, η ηθοποιός και επιχειρηματίας έκανε ορισμένες εμφανίσεις σε αντίστοιχες εκδηλώσεις φορώντας σε όλες outfit σε ροζ αποχρώσεις – το χρώμα που έχει κυριαρχήσει για τον συγκεκριμένο σκοπό.

Photo by David M. Benett/Dave Benett/Getty Images for The Estee Lauder Companies

Σε συζήτηση που μεταδόθηκε τηλεοπτικά για τα 30 χρόνια της καμπάνιας που διοργανώνει η Estee Lauder κατά του καρκίνου του μαστού στο Λονδίνο, επέλεξε ένα ροζ pencil φόρεμα, το οποίο τόνιζε τις καμπύλες της και ταίριαζε άψογα με την ροζ κάπα που είχε ρίξει στους ώμους της.

Photo by Kevin Mazur/Getty Images for The Estée Lauder Companies

Λίγες ημέρες νωρίτερα είχε βρεθεί σε αντίστοιχη εκδήλωση στην Νέα Υόρκη, όπου και εκεί εντυπωσίασε με το ροζ φόρεμά της, το οποίο αυτή τη φορά έφερε μακριά μανίκια. Επίσης, με ροζ, λαμπερό κοστούμι και λευκά sneakers την είχε εντοπίσει ο φωτογραφικός φακός και πάλι στην Νέα Υόρκη.

Photo by MEGA/GC Images

Φαίνεται πως η Elizabeth Hurley αγκαλιάζει το Barbiecore κίνημα και μεταφέρει ένα πολύ δυνατό μήνυμα: η πρόληψη και η ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού, μπορεί να σώσουν ζωές.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below