Ένα από τα μεγαλύτερα όνειρα μιας γυναίκας είναι μια μεγάλη ντουλάπα με ποικιλία ρούχων, αξεσουάρ και εννοείται brands. Αυτό δεν αποτελεί όνειρο, βέβαια, για τους celebrities και δη για την οικογένεια Kardashian – Jenner.

Οι Kardashians – Jenners, βλέπεις, έχουν περίπου 43 ντουλάπες συνολικά και η κάθε ντουλάπα τους έχει κάποιο συγκεκριμένο σκοπό. Σε μια σειρά από βίντεο οι αδελφές της δημοφιλούς οικογένειας εξηγούν τι περιέχουν οι ντουλάπες τους και πώς ταξινομούν τα ρούχα τους.

Δείτε τα παρακάτω βίντεο:

Η ντουλάπα της Khloé Kardashian με ρούχα γυμναστικής :

“Οι περισσότεροι άνθρωποι πιθανότατα δεν έχουν μια ντουλάπα με ρούχα γυμναστικής” δήλωσε κάποτε η Khloé σε ένα βίντεο που έδειχνε τη ντουλάπα της. “Αλλά δεν έχω σύζυγο, οπότε έχω μία επιπλέον ντουλάπα!” Μια ντουλάπα που είναι χρωματικά ταξινομημένη, από τα αξεσουάρ μέχρι τα ρούχα.

Η ντουλάπα με τσάντες της Kylie Jenner :

Μια ντουλάπα με καθρέφτη μέχρι το ταβάνι κρύβει πολλές τσάντες σχεδιαστών στο σπίτι της μικρής Jenner. Οι τσάντες είναι τοποθετημένες σε ράφια ανά σχεδιαστή, όπως αυτό με τις Hermès, που περιλαμβάνει μια minibag που η Kendall δανείζει στην Stormi κάθε φορά που, η κόρη της Kylie Jenner και του Tyga, αποφασίζει ότι θέλει να κρατήσει μια τσάντα. Επιπλέον, έχει ένα ράφι με Louis Vuitton, που συμπεριλαμβάνει μια τσάντα που η Kris Jenner χάρισε στην Kylie και στην Kendall όταν ήταν “superbabies” (επίσης προορίζεται για την Stormi).

Η ντουλάπα 10εκατομμύριων δολαρίων της Kim Kardashian :

Η Kim Kardashian είναι γνωστό πως θέλει να λάμπει και να αφήνει τα στόματα ανοιχτά σε κάθε της εμφάνιση. Σε αυτό το βίντεο σε ταξιδεύει σε μια πολύ ήσυχη περιήγηση στη ντουλάπα της κρατώντας το κοινό εντυπωσιασμένο με την ποικιλία ρούχων.

Η τεράστια ντουλάπα της Kris Jenner :

Η ντουλάπα της Momager είναι μεγαλύτερη από ένα μικρό διαμέρισμα με ρούχα ταξινομημένα ανά τύπο προϊόντος και χρήση. Στα αριστερά, υπάρχει ο χώρος με τις τσάντες, στο κέντρο ένας βοηθητικός πάγκος με ντουλάπια για τα παπούτσια και τις αθλητικές της φόρμες. “Αυτά τα ρούχα είναι 62 χρόνια συλλογής” είπε η Kris Jenner στο παρακάτω βίντεο δικαιολογώντας έμμεσα το λόγο του μεγάλου όγκου της συλλογής της.

Η ντουλάπα με γάλατα της Kim Kardashian : 

Αυτό είναι – ίσως – το πιο εξωφρενικό “είδος” ντουλάπας της οικογένειας Kardashian – Jenner, αφού δεν αποτελείται από ρούχα… αλλά από διαφορετικά είδη γάλακτος. Είναι αρκετά περίεργο, αλλά μην ξεχνάμε ότι η οικογένεια έχει μια μανία με την οργάνωση – η Khloé οργανώνει και τα μπισκότα στην κουζίνα της.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below