Με ένα καρουζέλ φωτογραφιών και τα πιο τρυφερά λόγια επέλεξε να αποχαιρετίσει το αγαπημένο της σκυλάκι η Εριέττα Κούρκουλου – Λάτση. Η ίδια μίλησε με πολύ όμορφα λόγια για τις στιγμές που πέρασαν μαζί, εκφράζοντας την αγάπη και την ευγνωμοσύνη της στον Bane, που ήταν μέρος της οικογένειά της.

«Το καλύτερο σκυλί του κόσμου… και έχω γνωρίσει δεκάδες αν όχι εκατοντάδες χιλιάδες. Ένα πλάσμα που γουργούριζε σαν γάτα με τα δικά μας χάδια, αλλά που δεν θα τα δεχόταν από τον καθένα. Ένα σκυλί που απαιτούσε τον σεβασμό γιατί ήξερε ότι τον αξίζει. Η ήρεμη δύναμη του σπιτιού μας», έγραψε στην αρχή της λεζάντας, δίπλα από τις οικογενειακές φωτογραφίες και συνέχισε:

«Ένας άρχοντας – Αγαπημένο μου αγόρι, λατρεμένε μου Bane… δεν ξεκίνησες σαν δικός μας, ούτε πιστεύω ότι θα μπορούσες να “ανήκεις” ποτέ σε κανέναν, γιατί εσύ επέλεγες τα πάντα και τους πάντες και έθετες τους όρους των σχέσεών σου. Μάλλον επέλεξες και να φύγεις σήμερα, στην επέτειό μας, για να έχουμε τουλάχιστον κάτι να γιορτάσουμε μέσα στον πόνο του χαμού σου.

Μόνο τιμή μπορώ να αισθάνομαι που γίναμε μέρος του ταξιδιού σου αυτά τα τελευταία χρόνια… μόνο ευγνωμοσύνη που μας εμπιστεύθηκες και μας επέτρεψες να έρθουμε κοντά σου. Καλό ταξίδι αγάπη μου… εις το επανιδείν ♥︎».

Στις φωτογραφίες που μοιράστηκε στο Instagram βλέπουμε την ίδια αγκαλιά με τον σκύλο της, καθώς και τον σύζυγο και τον γιο της να περνούν όμορφα μαζί του.

H Εριέττα Κούρκουλου – Λάτση δεν έκρυψε ποτέ την αγάπη της για τα ζώα και τις προσπάθειές που κάνει για τη διάσωση και την ορθή διαβίωσή τους. Μάλιστα, έχει ιδρύσει  τη φιλοζωική οργάνωση “Save a Greek Stray”, μέσω της οποίας προσπαθεί να  βοηθήσει όσο περισσότερα αδέσποτα ή κακοποιημένα ζώα μπορεί.

Επιπλέον, χρησιμοποιεί τη «δύναμη» που της δίνουν τα social media, ώστε να ενημερώνει όσο πιο πολύ κόσμο γίνεται για την ανάγκη προστασίας των ζώων και του περιβάλλοντος.

Η ίδια έχει δεσμευτεί για τη διάσωση των αδέσποτων ζώων, που έγινε το πάθος της από την ημέρα που κατάλαβε τι σημαίνει αδέσποτο και αντιλήφθηκε την υποχρέωση που έχουμε προς αυτά.  Διαβάστε εδώ όσα είχε πει σχετικά με την απόφασή της στην Αναστασία Καμβύση και το Marie Claire.

Κεντρική φωτογραφία: Δημόσιο προφίλ Instagram @eriettakourkouloulatsi

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below