Για απειλές κατά ανηλίκου κατηγορεί η Evan Rachel Wood τον πρώην σύντροφό της, Marylin Manson. Το δημοσίευμα που έφερε στο φως η Daily Mail, αναφέρει ότι ο ισχυρισμός έγινε σε δήλωση που κατατέθηκε τον Απρίλιο στο πλαίσιο της εν εξελίξει διαμάχης της ηθοποιού με τον πρώην σύζυγό της, Jamie Bell. Η ηθοποιός που βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της για την επιμέλεια του 8χρονου παιδιού τους ισχυρίστηκε ότι οι απειλές του Manson την ανάγκασαν να μετακομίσει και να αυξήσει την ασφάλεια του σπιτιού της.

«Φοβάμαι πολύ για την ασφάλεια του παιδιού μας στο Los Angeles», έλεγε.«Έχω υποφέρει σωματικά και ψυχικά στα χέρια του, φοβάμαι ότι θα προσπαθήσει να με εκδικηθεί που κατέθεσα εναντίον του, βλάπτοντας εμένα, τον γιο μας (με τον Bell) και μέλη της οικογένειάς μου».

Η 34χρονη ηθοποιός, που ήταν ζευγάρι με τον Manson, ισχυρίστηκε επίσης στα έγγραφα ότι ένα άλλο φερόμενο θύμα του Manson κατέγραψε τον τραγουδιστή να λέει ότι είχε τραβήξει φωτογραφίες των παιδιών της και μάλιστα είχε λάβει τους κωδικούς κοινωνικής ασφάλισής τους.

Η Evan Rachel Wood και ο Jamie Bell οριστικοποίησαν το διαζύγιό τους το 2014. Ο Βρετανός ηθοποιός παντρεύτηκε την Kate Mara το 2017. Η ηθοποιός κατηγόρησε τον Marylin Manson τον περασμένο Φεβρουάριο για ενδοοικογενειακή κακοποίηση, βιασμό και επίθεση. Ο ίδιος αρνείται τις σχετικές κατηγορίες, κάνοντας λόγο για «φρικτές διαστρεβλώσεις της πραγματικότητας».

Photo by Eric Charbonneau/WireImage for Disney Pictures

Ο 35χρονος Jamie Bell δήλωσε ότι οι ισχυρισμοί της πρώην συζύγου του αμφισβητούν την αξιοπιστία της καθώς, όπως είπε «είτε οι ισχυρισμοί της Evan ότι δέχεται απειλές είναι αληθινοί και ο Jack δεν είναι ασφαλής μαζί της είτε δεν είναι και κρατάει τον γιο μας μακριά μου για άλλους λόγους».

Υπενθυμίζεται ότι ο Marylin Manson βρίσκεται υπό έρευνα μετά τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση και trafficking, καθώς πάνω από 12 γυναίκες -συμπεριλαμβανομένης της Wood- τον κατηγόρησαν για ανάρμοστη συμπεριφορά.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below