Οι σχέσεις, είτε φιλικές είτε ερωτικές, θέλουν προσπάθεια και χρόνο και αυτό φαίνεται να το γνωρίζουν καλά η Selena Gomez και η Taylor Swift. Οι δύο γυναίκες, τις οποίες ενώνει φιλία χρόνων, εντοπίστηκαν να βγαίνουν από εστιατόριο στο Hollywood χαμογελαστές, ενώ μοιράστηκαν και μία τρυφερή αγκαλιά.

Η Taylor Swift φάνηκε να είναι σε πολύ καλή διάθεση, καθώς περπατούσε μέσα στο λευκό, διάτρητο τοπ της το οποίο είχε συνδυάσει με ένα μαύρο μπλουζάκι από μέσα και φαρδύ μπλε τζιν. Η Selena Gomez φόρεσε επίσης ένα denim παντελόνι συνδυάζοντάς το με μαύρο τοπ και ασορτί σακάκι.

Photo by MEGA/GC Images
Photo by MEGA/GC Images

Η φιλία της Swift και της Gomez κρατά πολλά χρόνια. Οι δυο τους γνωρίστηκαν για πρώτη φορά το 2008, όταν έβγαιναν με τον Joe Jonas και τον αδελφό του Nick. «Στην πραγματικότητα βγαίναμε με τους αδελφούς Jonas ταυτόχρονα! Ήταν υστερικό», δήλωσε η Selena Gomez στο KISS FM UK το 2017. «Ήταν καταπληκτικό, γιατί [η Taylor] ήταν το κορίτσι με τα μεγάλα σγουρά μαλλιά, τα πολλά βραχιόλια και τις καουμπόικες μπότες. Και εγώ ήμουν ανερχόμενη. Απλώς έγινε ένα κλικ. Ήταν το καλύτερο πράγμα που πήραμε από αυτές τις σχέσεις», πρόσθεσε αστειευόμενη.

Photo by MEGA/GC Images
Photo by MEGA/GC Images

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες στην παρέα των κοριτσιών ήταν και η Zoë Kravitz, η οποία προτίμησε ένα σκουρόχρωμο σύνολο και μαλλιά πιασμένα σε σφιχτό σινιόν. Taylor Swift και Zoë Kravitz διατηρούν επίσης μια στενή φιλία. Μάλιστα, πέρασαν μαζί ένα μέρος της πανδημίας του κορωνοϊού.

Photo by MEGA/GC Images

«Ήταν ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του της παραμονής μου στο Λονδίνο (σ.σ εννοεί η Taylor Swift). Είχα μια φίλη που μπορούσα να βλέπω και που μου έφτιαχνε σπιτικά γεύματα και δείπνο στα γενέθλιά μου», δήλωσε η Kravitz στο GQ.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below