Πριν ακόμα ο Μανουέλ Μακρόν εκλεγεί πρόεδρος της Γαλλίας, η σχέση του με την γυναίκα του Μπριζίτ ήταν στο επίκεντρο των σχολιασμών, μιας και οι δύο τους έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας- εκείνη είναι 24 χρόνια μεγαλύτερη. Η Μπριζίτ όλο αυτό το διάστημα παρέμεινε σιωπηλή, ωστόσο έσπασε τη σιωπή της μιλώντας σε γνωστό Γαλλικό περιοδικό.

Στην συνέντευξη που παραχώρησε η πρώτη κυρία της Γαλλίας αποκάλυψε πως έβαλε την προσωπική της ευτυχία πάνω από την κοινή γνώμη όταν αποφάσισε να προχωρήσει την σχέση της με τον Μακρόν, με τον οποίο γνωρίστηκαν ενώ εκείνη δίδασκε υποκριτική στο λύκειο όπου εκείνος φοιτούσε. Σύμφωνα με την μετάφραση του Γαλλικού περιοδικού η ίδια δηλώνει “ Υπάρχουν στιγμές στη ζωή σου που χρειάζεται να πάρεις μια απόφαση ζωτικής σημασίας” και προσέθεσε Για μένα, ήταν αυτή. Έτσι όσα έχουν ειπωθεί αυτά τα 20 χρόνια, είναι ασήμαντα. Βέβαια, τρώμε πρωινό εγώ, οι ρυτίδες μου, εκείνος και νεανικότητα του – αλλά έτσι είναι.”

H πρώτη κυρία της Γαλλίας συμπλήρωσε “Αν δεν είχα πάρει αυτή την απόφαση, θα είχα χαραμίσει τη ζωή μου. Το ίδιο διάστημα έπαιρνα και πολύ χαρά από τα παιδιά μου, ένιωσα πως έπρεπε να τον ζήσω “αυτό τον έρωτα”. Και συμπλήρωσε λέγοντας “Πήρα την τελική απόφαση λέγοντας στον εαυτό μου, εντάξει, δεν είμαι τέλεια, αλλά θα συμβιβαστώ και θα περάσει.”

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below