Η Gwen Stefani επέστρεψε στις ρίζες της, αν και δε μιλάμε για κάποιο natural look. H τραγουδίστρια που έγινε γνωστή ως η φωνή των No Doubt στα ’90s, έχει αλλάξει διάφορα χρώματα στα μαλλιά της, με το πιο χαρακτηριστικό να είναι το φούξια που είχε επιλέξει κάπου γύρω στο 1999.

Λίγες ημέρες λοιπόν μετά από τα 51α της γενέθλια (03/10) φωτογραφήθηκε για μία σειρά οπτικών ειδών, πιθανότατα από το δικό της brand, GX by Gwen Stefani και την είδαμε να ποζάρει με πολλές φούξια τούφες στην κατά βάση πλατινέ της κόμη.

View this post on Instagram

51 never looked so good 🥵

A post shared by @ gwen_gx_stefani on

Σε παλαιότερή της συνέντευξη, η Stefani είχε εξηγήσει πώς στη δεκαετία του ’90 είχε καταλήξει με αυτό το φούξια χρώμα στα μαλλιά της. «Λοιπόν, τι συνέβη με το ροζ μαλλί; Είναι τόσο αλήθεια: Όταν περνάς από έναν χωρισμό ή από μία πραγματικά μεγάλη αλλαγή στη ζωή σου, μερικές φορές πας μπροστά και αλλάζεις τα μαλλιά σου για να προσπαθήσεις, δεν ξέρω, να “ξεπλύνεις” από τα μαλλιά σου ό,τι συναισθήματα υπάρχουν. Ήμουν πραγματικά πολύ μπερδεμένη εκείνη την περίοδο. Ήμουν 29 χρόνων. Ήμουν πολύ μπερδεμένη αναφορικά με τη σχέση μου. Δεν ήξερα ποια ήμουν. Είχα βγει σε μία μεγάλη πολύ μεγάλη περιοδεία. Είχα γίνει διάσημη. Ήθελα να πάρω ένα σπίτι. Έπρεπε να μετακομίσω από το πατρικό μου σπίτι. Είχαν συμβεί τόσα πολλά. Δεν είχα καθόλου λεφτά. Δεν είχα στυλίστα… Ήθελα τα μαλλιά μου να είναι ανοιχτά ροζ, όπως αυτό του βαμαβακιού. Είχα αυτό το όραμα του τι ήθελα και κατέληξα με φούξια ροζ για περίπου ένα χρόνο», εξήγησε.

Θυμίζουμε ότι η 51χρονη τραγουδίστρια, κατά τη διάρκεια της καριέρας της, έχει δοκιμάσει διάφορες extreme αλλαγές, όπως το πετρόλ χρώμα.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below