Έχει αποδώσει πολλές φορές την ομορφιά της στα καλά της γονίδια και την ελληνική της καταγωγή. Δεν είναι όμως μόνο αυτό. Η Jennifer Aniston έχει κάποιους κανόνες ομορφιάς που ακολουθεί. Οι περισσότεροι είναι απαράβατοι. Για αυτό δυσκολευόμαστε να πιστέψουμε ότι έχουν περάσει ήδη 25 χρόνια από τότε που την είδαμε για πρώτη φορά στην τηλεοπτική σειρά Friends. Σχεδόν ξεχνάμε ότι τον περασμένο Φεβρουάριο έγινε 50.

Η ίδια δεν έχει κανένα άγχος με την εικόνα της. Συχνά βλέπουμε να ανεβάζει στον λογαριασμό της στο instagram φωτογραφίες που δεν είναι στημένη και κάποιες από το παρελθόν της προκαλώντας μας να κάνουμε τη σύγκριση. Πάντα όμως βγαίνει κερδισμένη. Δεν είναι λίγα και τα κολακευτικά σχόλια που εισπράττει από τους 18 εκατομμύρια followers της.

Η Jen δεν έχει όμως και κανένα πρόβλημα να μοιραστεί τα μυστικά της ομορφιάς της με όλο τον κόσμο. “Κληρονόμησα την καλή επιδερμίδα μου από τον μπαμπά μου” είπε τον περασμένο μήνα σε ένα συνέδριο στο Hollywood. “Ένα πράγμα που θα συμβούλευα τον νεότερο εαυτό μου είναι να μην το παίρνω σαν δεδομένο γιατί αυτό θέλει συντήρηση. Έχει μία διάρκεια ζωής” συμπλήρωσε. Μιλώντας στο Los Angeles Times αποκάλυψε μερικά ακόμα πράγματα για τη ρουτίνα ομορφιάς της που έχει να κάνει με τον τρόπο ζωής της.

Ενημερώνεται για τις εξελίξεις στην επιστήμη και την υγεία και έτσι έχει βάλει στη διατροφή της τα προβιοτικά. “Βλέπω τους μεγαλύτερους στην οικογένειά μου να μην φροντίζουν τον εαυτό τους και με εξοργίζει γιατί θα μπορούσαν να ζήσουν περισσότερο αν ήξεραν. Ανήκουν σε μια γενιά που δεν καταλάβαινε την διατροφή, την άσκηση και την ψυχική υγεία και ότι όλα αυτά οδηγούν στο να ζήσεις περισότερο. ΟΙ Έλληνες ζουν περισσότερο. Πρέπει όμως να ζήσεις καλά. Δεν αρκεί απλά να επιβιώσεις” δήλωσε.

Η Jennifer αποκάλυψε ακόμα ότι επισκέπτεται συγκεκριμένους αισθητικούς για το πρόσωπό της και ο νούμερο ένα κανόνας της είναι η ενυδάτωση. “Η μαμά μου ενδιαφερόταν πολύ για την επιδερμίδα της αλλά ήταν σε εκείνη τη γενιά που δεν το έκανε για την εσωτερική υγεία. Ήταν μόνο για την εξωτερική εμφάνιση. Ένα θετικό όμως που βγήκε από αυτό ήταν η συνήθεια της ενυδάτωσης της επιδερμίδας” αναφέρει.

Στα πειράματα με νέες μεθόδους βάζει τα όριά της. Δεν κάνει τα πάντα επάνω της μόνο και μόνο για το αποτέλεσμα. Θεωρεί επίσης ότι η υγιεινή ζωή δεν έχει να κάνει απλά με μια αυστηρή δίαιτα αλλά με τρόπο ζωής. ΤΟ τι τρώμε φαίνεται στο σώμα μας σε καθημερινή βάση. Εκείνη έχει αδυναμία στο αβοκάντο, στα σπαράγκια και το τζίντζερ που είναι αντιοξειδωτικά. Σε όλα αυτά δεν λείπει ποτέ και το πρόγραμμα γυμναστικής που έχει το οποίο ποικίλει ανάλογα τη διάθεσή της.

Τέλος, δίνει δύο σημαντικές συμβουλές. Η πρώτη έχει να κάνει με το digital detox σύμφωνα με την οποία είναι καλό να μένουμε κάποιες ώρες μακριά από το κινητό μας. Εκείνη φροντίζει και το τηρεί. Η δεύτερη έχει να κάνει με τον διαλογισμό. “Κάνω 20 λεπτά πρωί και βράδυ. Δεν ξυπνάω πάντα στις 5 το πρωί, που θα το ήθελα πολύ, αλλά το κάνω πριν πέσω για ύπνο κι αυτό με βοηθάει και να κοιμηθώ. Αν δεν μπορώ να το κάνω δύο φορές τη μέρα, σίγουρα θα επιλέξω το πρωί. Όταν δυσανασχέτησα για την έλλειψη χρόνου ή το ότι έπρεπε να ξυπνάω στις 5 και δεν είχα χρόνο, είδα διαφορά. Είναι πολύ σημαντικό να το πολεμήσεις αυτό” είπε.

Διάβασε ΕΔΩ πώς μπορείς να ξυπνάς στις 5 το πρωί και τι κερδίζεις