Η Kim Kardashian φαίνεται πως αγνοεί τα κακόβουλα σχόλια προς το πρόσωπό της. Όμως όποιος αναφερθεί στα παιδιά δεν έχει την ίδια αντιμετώπιση. Νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, η Kardashian δημοσίευσε μια φωτογραφία με την 7χρονη North να κρατάει μια ελαιογραφία ενός χιονισμένου τοπίου. Εμπνευσμένη από τον καλλιτέχνη Bob Ross, η πρεσβυτέρα της οικογένειας West – Kardashian υπέγραψε το έργο τέχνης στην κάτω δεξιά γωνία και έγινε viral λίγο αργότερα, με πολλούς να αμφισβητούν αν το ζωγράφισε πραγματικά. Από τότε η Kardashian αντέδρασε στους ισχυρισμούς, επαναλαμβάνοντας ότι η κόρη της ζωγράφισε τον πίνακα.

Πηγή: Instagram / @KimKardashian

Η Kardashian κατηγορεί τους χρήστες που αμφισβητούν την εγκυρότητα του πίνακα του παιδιού της σε ένα Instagram story. “Μην παίζεις μαζί μου όταν πρόκειται για τα παιδιά μου”, ξεκίνησε το μακροσκελές κείμενο της, γράφοντας τη συγκεκριμένη φράση στα κεφαλαία. “Η κόρη μου και η καλύτερη της φίλη της παρακολουθούν μαθήματα ελαιογραφίας όπου τα ταλέντα και η δημιουργικότητά τους ενθαρρύνονται και καλλιεργούνται. Η North εργάστηκε εξαιρετικά σκληρά για το έργο αυτό και χρειάστηκε αρκετές εβδομάδες για να ολοκληρωθεί. Ως υπερήφανη μαμά, θέλησα να μοιραστώ τη δουλειά της με όλους.”

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below
Πηγή: Instagram / @KimKardashian

Η ιδρύτρια της Skims έπειτα έστρεψε την προσοχή του στους ενήλικες στα «μέσα μαζικής ενημέρωσης» και στα «μέσα κοινωνικής δικτύωσης», απαντώντας στα σχόλια που αμφισβητούν ότι η North ζωγράφισε πραγματικά τον πίνακα: “Πώς τολμάτε να βλέπετε παιδιά να κάνουν φοβερά πράγματα και στη συνέχεια να τα κατηγορείτε ότι δεν τα έφτιαξαν αυτά; Σταματήστε να τα ντροπιάζετε με την αρνητικότητα σας και αφήστε κάθε παιδί να είναι ΥΠΕΡΟΧΟ! ” 

Πηγή: Instagram / @KimKardashian

Στη σειρά των ιστοριών της, η Kardashian μοιράστηκε επίσης μερικά από τα έργα τέχνης που ο σύζυγος Kanye West – με τον οποίο έχουν άλλα τέσσερα παιδιά, τον 5χρονο Saint, την 3χρονη Chicago και τον ενός χρόνου Psalm – δημιούργησε ως παιδί.

@camrynfred

#stitch with @you.will.never.know.123 #greenscreen #northwest #northwestpainting when Kim is literally not lying

♬ original sound – Camryn

Στο TikTok, επίσης, μια χρήστης επιβεβαίωσε τα λεγόμενα της Kim αναφέροντας ότι η μητέρα της είναι η δασκάλα της North. Η χρήστης μοιράστηκε επίσης τους δικούς της πίνακες που ζωγράφισε με τη βοήθεια της μητέρας της όταν ήταν μικρή. «Η μαμά μου μού δίδαξε πώς να το ζωγραφίσω και δίδαξε και στη North πώς να ζωγραφίζει το ίδιο πριν από δύο εβδομάδες», εξήγησε. «Είναι δάσκαλα καλλιτεχνικών εδώ και 30 χρόνια και όλοι όσοι κάνουν μαθήματα μαζί της ξεκινούν να μαθαίνουν πώς να κάνουν το συγκεκριμένο πίνακα.»

Ένα από τα πρώτα έργα τέχνης του Βορρά. Πηγή: Instagram / @KimKardashian

Τέλος, βάζοντας οριστικά τελεία στους αβάσιμους ισχυρισμούς των χρηστών του διαδικτύου, η Kardashian δημοσίευσε μια φωτογραφία και ένα βίντεο με μια Hermès τσάντα που η North είχε ζωγραφίσει για αυτήν όταν ήταν μωρό και της την έδωσε στη γιορτή της Μητέρας.

Το συμπέρασμα; Η North έχει κληρονομήσει την καλλιτεχνική φλέβα του πατέρα της.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below