Δύσκολα θα φανταζόταν κανείς πως ένας θρύλος όπως η Sophia Loren με την τόσο «γεμάτη» ζωή θα μπορούσε να έχει απωθημένα. Κι όμως, η 86χρονη ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Radio Times Magazine αποκάλυψε πως υπάρχει κάτι που μετανιώνει επειδή δεν το έκανε.

Η ιταλίδα ηθοποιός για την ακρίβεια, ανέφερε πως παρότι προσπαθεί να ζει χωρίς να μετανιώνει για τίποτα, ακόμη εύχεται να είχε παντρευτεί φορώντας λευκό νυφικό.

Με τον Cary Grant – Photo by FilmPublicityArchive/United Archives via Getty Images

Θυμίζουμε ότι η Loren παντρεύτηκε το 1966 τον Carlo Ponti από τον οποίο απέκτησε τους γιους της Edoardo και Carlo, ενώ διευκρίνισε ότι ο Cary Grant με τον οποίο διατηρούσε σχέση το 1957 δεν τηε έκανε ποτέ πρόταση γάμου.

«Είναι πολύ δύσκολο να λες πως δε μετανιώνεις για κάτι. Στη ζωή περνάς πάντα τόσες πολλές εμπειρίες, αλλά πάντα προσπαθούσα να ζω χωρίς να μετανιώνω. Νομίζω ότι “άγγιξα” μία ήρεμη ζωή. Είχα όλα όσα επιθύμησα ποτέ μου, που είναι μία υπέροχη οικογένεια με όμορφα παιδιά και όμορφα εγγόνια. Το μόνο πράγμα για το οποίο μετανιώνω λιγάκι είναι ότι ποτέ δεν παντρεύτηκα φορώντας λευκό νυφικό. Αυτό ήταν το όνειρο της ζωής μου, το οποίο είναι ακόμα μέσα μου», επεσήμανε η Loren για να προσθέσει πως δε θα το έκανε τώρα λόγω ηλικίας: «Όχι όχι όχι όχι. Έχω παιδιά. Έχω εγγόνια. Όχι».

Η Sophia Loren στο μεταξύ, ετοιμάζει την κινηματογραφική της επιστροφή πρωταγωνιστώντας στην ταινία The Life Ahead που υπογράφει ο γιος της για λογαριασμό του Netflix.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below