Λίγες ώρες πριν την κυκλοφορία του ‘Fearless’, η τραγουδίστρια δημοσίευσε ένα ακόμα τραγούδι από τα ακυκλοφόρητα του 2008. Το κομμάτι με τίτλο ‘Mr. Perfectly Fine’, είναι ένα από τα έξι συνολικά που συμπεριλαμβάνονται στο άλμπουμ και περιγράφει την ιστορία ενός κοριτσιού που βλέπει τον πρώην της να προχωρά παρακάτω, χωρίς να ενδιαφέρεται για εκείνη.

Η Taylor επιβεβαίωσε, λίγο μετά την κυκλοφορία του, πως πρόκειται για μια αληθινή ιστορία της ζωής της από εκείνη την εποχή. Αν κρίνουμε από τις σχέσεις της στο παρελθόν, το πρόσωπο στο οποίο αναφέρεται το ‘Mr. Perfect Fine’ είναι αυτό του Joe Jonas, με τον οποίο έβγαινε εκείνη την περίοδο. Μάλιστα, το 2008 είχε κυκλοφορήσει ένα ακόμα κομμάτι αφιερωμένο στον τραγουδιστή, το ‘Forever & Always’, το οποίο και συμπεριέλαβε στο άλμπουμ την τελευταία στιγμή.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

Ο Joe Jonas μετά το χωρισμό του από την Taylor Swift, άρχισε να βγαίνει με την Camilla Belle, πράγμα που καταπώς φαίνεται στεναχώρησε την τραγουδίστρια. Σήμερα, οι δυο τους διατηρούν πολύ καλές σχέσεις, ενώ ο Jonas είναι παντρεμένος με την Sophie Turner, του Game of Thrones, και μαζί έχουν αποκτήσει ένα παιδί. Η Turner, πάντως, δεν άφησε ασχολίαστο το τραγούδι, επιβεβαιώνοντας πως αναφέρεται όντως στον σύζυγό της, ανεβάζοντας ένα insta story και γράφοντας: “Δεν είναι bop”. Η Taylor Swift απάντησε στην ιστορία της ηθοποιού, γράφοντας με τη σειρά της: “Πάντα θα προσκυνάμε τη βασίλισσα του Βορρά”.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below