Σε μια αποκάλυψη για την υγεία της προχώρησε η Hailey Bieber μέσω Instagram. Το μοντέλο έγραψε σε story της στη δημοφιλή πλατφόρμα: «Έχω μια κύστη στην ωοθήκη μου στο μέγεθος ενός μήλου. Δεν έχω ενδομητρίωση ή σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών αλλά έχω μία κύστη στην ωοθήκη μου και δεν είναι διασκεδαστικό».

Το caption συνόδευε μία φωτογραφία της στην οποία δείχνει την κοιλιά της, δηλώνοντας πως δεν είναι έγκυος, διαψεύδοντας έτσι και τις φήμες περί εγκυμοσύνης που την ακολουθούν από τη στιγμή που παντρεύτηκε τον Justin Bieber το 2018.

Στη συνέχεια διευκρίνισε πως η κύστη της προκαλεί συχνά πρήξιμο, ναυτία, κράμπες και αλλαγές στα συναισθήματά της. «Είμαι σίγουρη ότι πολλοί από εσάς μπορείτε να καταλάβετε», σημείωσε επίσης το μοντέλο.

Νωρίτερα μέσα στη χρονιά νοσηλεύτηκε έπειτα από ένα μικρό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη. «Είχα έναν μικρό θρόμβο που ταξίδεψε μέσα από μια τρύπα στην καρδιά μου και δεν έκλεισε ποτέ και πήγε στον εγκέφαλό μου», είχε πει στο Live with Kelly and Ryan.

«Ποτέ δεν ήξερα ότι είχα την τρύπα στην καρδιά μου, οπότε είναι στην πραγματικότητα μια ευλογία γιατί το ανακάλυψα και έκανα μια διαδικασία για να την κλείσω. Έτσι τώρα έχω μια συσκευή στην καρδιά μου για πάντα».

Κεντρική Φωτογραφία: Δημόσιο προφίλ Instagram @haileybieber.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below