Είναι ένα από τα διάσημα supermodels της δεκαετίας του 1990 και μέχρι σήμερα θεωρείται μία από τις πιο όμορφες και εντυπωσιακές γυναίκες. Παρόλα αυτά, η Claudia Schiffer έχει επιλέξει να ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και πλέον κάνει μόνο επιλεκτικές εμφανίσεις. Την ίδια “γραμμή” ακολουθεί και στο τι μοιράζεται στα social media, ειδικά όσον αφορά στην προσωπική και οικογενειακή της ζωή, στην οποία πρωταγωνιστούν ο σύζυγος και τα τρία τους παιδιά.

Το τελευταίο της post λοιπόν αποτελεί μία εξαίρεση που προκαλεί έκπληξη, αφού η ίδια αποφεύγει να ανεβάζει φωτογραφίες των παιδιών της. Η αφορμή; Τα 17α γενέθλια της μεγαλύτερης κόρης της Clementine, για την οποία έγραψε -με έμπνευση το τραγούδι Dancing Queen- «Νέα και γλυκιά, μόλις 17 ετών. Χρόνια πολλά Clemmie. Είσαι όμορφη και μέσα και έξω».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Claudia Schiffer (@claudiaschiffer)

Μαμά και κόρη φαίνεται πως μοιάζουν αρκετά, οπότε τώρα μένει μόνο να δούμε αν η Clementine θα ακολουθήσει τα βήματα της Claudia, όπως έχουμε δει άλλες κόρες διάσημων μοντέλων να κάνουν, ή θα πάρει έναν τελείως διαφορετικό δρόμο.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below