Λίγους μήνες μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού, η Gigi Hadid επέστρεψε στις πασαρέλες. Στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου, το supermodel περπάτησε για την επίδειξη μόδας του οίκου Versace με total black σύνολο, μαύρες ογκώδεις μπότες και έντονη μπλε σκιά ματιών.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Versace (@versace)

Η συνάδελφος /αδελφή της, Bella Hadid περπάτησε επίσης για τον ιταλικό οίκο. Μάλιστα στο Instagram η Bella μοιράστηκε μια backstage στιγμή από το φαντασμαγορικό show.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bella 🦋 (@bellahadid)

Στο κανάλι του Versace στo youtube το σοου περιγράφεται ως εξής: “Το εμβληματικό Greca – το σήμα κατεθέν του οίκου επανατοποθετείται στη νέα συλλογή Versace ως ένας δυναμικός και συναρπαστικός 3D λαβύρινθο που αισθάνεσαι ότι μπορείς μπεις κατευθείαν σε αυτόν Ο νέος κώδικας Versace La Greca διαθέτει το ελληνικό στοιχείο μαζί με το λογότυπο Versace σε διάφορα μεγέθη και συνδυασμούς χρωμάτων. Το γεωμετρικό σχέδιο έχει αιχμηρές γωνίες, καθαρές γραμμές και μια ισχυρή παλέτα που αντιπροσωπεύει τη δύναμη και την αυτοπεποίθηση.”

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gigi Hadid (@gigihadid)

H νέα Gigi έφερε στον κόσμο την Khai τον περασμένο Σεπτέμβριο. Οι κοντινοί της άνθρωποι δήλωσαν ότι το μοντέλο αγκάλιασε εύκολα τη νέα της ζωή ως μητέρα – με κάποια βοήθεια από τη γιαγιά, πλέον, Yolanda Hadid.

“Η Gigi είναι πολύ κουρασμένη αλλά είναι ήδη μια καταπληκτική μαμά”, είπε μια πηγή στo Ε! News. “Οι πρώτες δύο εβδομάδες ήταν αρκετά δύσκολες, αλλά δεν έχει παραπονεθεί και είναι πολύ ενθουσιασμένη που είναι μητέρα.”

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below