Μια φιλανθρωπική βραδιά διοργανώθηκε στο Λονδίνο από τoν μη κερδοσκοπικό οργανισμό “The Hellenic Initiative”, που οργανώνει δωρεές για διάφορα κοινωνικά ζητήματα που αφορούν τους Έλληνες. Τη βραδιά παρουσίασε η πρέσβειρα του οργανισμού, Tatiana Blatnik, σύζυγος του Νικόλαου Γλίξμπουργκ, η οποία δηλώνει πως νιώθει Ελληνίδα και διαμένει μόνιμα στη χώρα μας.

Χαμογελαστή και ευδιάθετη, έλαμπε μέσα στη μαύρη, μάξι τουαλέτα της, την οποία συνδύασε με statement σκουλαρίκια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tatiana Blatnik (@tatianablatnik)

Η επιβλητική δημιουργία ανήκει στη Celia Kritharioti και διακρίνεται για το off-shoulder σχέδιό της, τον συνδυασμό βελούδου και διαφάνειας, αλλά και το διακοσμημένο με κρυστάλλους κάτω μέρος της.


Στο ίδιο γκαλά βρέθηκε και η Μαρία – Ολυμπία Γλίξμπουργκ μαζί με τον πατέρα της, Παύλο. Το νεαρό μοντέλο επέλεξε ένα μίντι φόρεμα Prada με ιδιαίτερο σχέδιο κάτω από το στήθος, κλειστή λαιμόκοψη και ανοιχτή πλάτη. Τους καλεσμένους ξεσήκωσε με τις επιτυχίες της η Δέσποινα Βανδή, η οποία τραγούδησε στο εντυπωσιακό γκαλά, φορώντας μια αστραφτερή ολόσωμη φόρμα.

Νικόλας και Παύλος Γλίξμπουργκ, Δέσποινα Βανδή, Tatiana Blatnik, Μαρία Ολυμπία Γλίξμπουργκ – Instagram.com/@the_hellenic_initiative

Κεντρική φωτογραφία: Δημόσιο προφίλ Instagram @tatianablatnik

 

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below