Ακόμα και στο πιο λαμπερό event υπάρχουν άβολες στιγμές. Και για την Kate Hudson, η λιγότερο αγαπημένη της εμφάνιση ήταν στα Βραβεία Golden Globes το 2005.

Η Kate Hudson περπάτησε στο κόκκινο χαλί των 62ων Golden Globes, φορώντας μια στράπλες, σατέν τουαλέτα Versace στο χρώμα της σοκολάτας. Και παρόλο που απέσπασε καλές κριτικές εκείνη την εποχή, η ηθοποιός παραδέχεται ότι δεν μπορούσε να καθίσει κατά τη διάρκεια της τελετής, διότι το φόρεμα ήταν υπερβολικά στενό.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

Το 2005, παρακολούθησα όλη την τελετή των Golden Globe όρθια. Στην πραγματικότητα καθόμουν δίπλα στον Prince”, λέει η Hudson στο People.

Getty Images

Η ηθοποιός λέει ότι προσπαθούσε να καθίσει χωρίς να σκίσει τις ραφές του φορέματος. “Προσπάθησα. O Prince καθόταν δίπλα μου και γελούσε. Και ήταν – ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχή του – όλη την ώρα δίπλα μου”, αναφέρει μεταξύ άλλων η ηθοποιός. “Και αν καθόμουν για πολλή ώρα, ολόκληρο το φόρεμα θα είχε σκιστεί. Ήταν λίγο δυσλειτουργικό.”

Η Hudson συνέχισε να λέει ότι δεν τρελάθηκε με καμία από τις αμέτρητες στιγμές της στο κόκκινο χαλί, εκτός από την εμφάνιση της με ένα φόρεμα Stella McCartney στα Oscars το 2001 – παραβλέποντας το γεγονός ότι μπήκε στη λίστα με τους πιο κακοντυμένους καλεσμένους, εκείνη τη χρονιά.

Getty Images

“Το φόρεμα ήταν καταπληκτικό. Τα μαλλιά μου ήταν φυσικά πραγματικά σγουρά. Τονίσαμε τις μπούκλες μου και όλοι σχολίαζαν ότι η εμφάνιση ήταν καταστροφική”, λέει η Hudson. “Και μετά ρώταγαν: “Τι φοράει; Ένα αμπαζούρ; ” Εν τω μεταξύ, μετά αυτό το στυλ στα μαλλιά έγινε τάση. Ξανακοιτάζω τώρα την εμφάνιση και μου αρέσει [..] ήταν πραγματικά cool.”

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below